Mam pomaly 40 on 19

Príspevok v téme: Mam pomaly 40 on 19
neznama71

Asi som sa zamilovala. Najprv to bol len taky romanik,ale teraz si uz zivot bez neho neviem predstavit. Je to az take zvrhle, aby sme ani nedostali sancu? Ked som sa o tom zdoverila priatelke,tak na mna navrieskala a odvtedy sa neozvala. Chcem sa s tym priznat manzelovi,ale mam velky strach. Pochopia to ludia? Milujem ho a chcem byt s nim.
Povedala by som,ze take veci sa stavaju len vo filme,ale nie,bohuzial aj v zivote.

Moja otazka znie,ci by ste to dokazali akceptovat, keby sa taky pripad vyskytol vo vasom okoli, keby sa to tykalo vasej rodiny,vasho kamarata a pod.

kita

ahoj neznama71
chcela by som reagovat na tvoj zivotny pribeh (ak teda nie je vymysleny)
mam 24 rokov, nemam tolko skusenosti ako ty ale zda sa mi ze rozumu mam asi viacej...ako si som nepostrehla v tvojich prispevkoch ci si sa snazila s manzelom obnovit vztah, najst si k nemu cestu...ako si mohla zit 20 rokov v manzelstve bez lasky? toto nedokazem pochopit...a ked uz si v nom aj zila mohli ste sa s manzelom snazit o obnovenie vztahu, mali ste na to 20 rokov - moj nazor

tvoj "vztah" s 19-rocnym mladencom nebudem odsudzovat, pretoze neviem ako dopadnem ja...mam 19 rocneho brata ale musim povedat ze je to este decko...tiez si neviem predstavit ze by prisla moja mamina za mnou s tym ze si nasla priatela o 19 rokov mladsieho - tvoja dcera ma u mna obdiv ze to tak super zvladla...moj nazor na tento vztah je asi taky ako tu pisala vacsina ludi, ze to nema buducnost, ale ked ti to nevadi a staci ti s nim prezit aj rok tak je to potom v poriadku

prajem ti vela stastia a hlavne ti drzim palce aby si sa nesklama este viac, kazdy si zasluzi byt stastny :))

rew

t333> no ja som do toho nesla na dobu urcitu s tym ze mu davam dva tyzdne a koncim, ale s tym ze to s nim skusim aj ked tomu nedavam dlhu zivotnost... a ze aj ked sa po tych dvoch tyzdnoch pohadame na nejakej sprostosti alebo si pokojne obaja povieme ze to nema zmysel, budem stastna ze som tie dva tyzdne mohla byt s nim.. bolo to komplikovane, nebudem tu rozoberat detaily, ale jednou z pricin bol aj strach z odsudovania zo strany okolia, k comu v podstate aj doslo, ale ten clovek mi stoji za to... a ano, jeden z dovodov preco som do toho isla bol AJ (nie IBA) chemia a sex.. mozes sa zacat rozpisovat o tom aka som povrchna, ale ja vzdy budem tvrdit ze pekne sa porozpravat, navzajom si pomahat alebo ist do kina mozem aj so svojou babkou a ze sex je vo vztahu dolezity..

t333

jajka001_,
sorry, ale prirovnavat vztah k jedeniu kolaca sa mi zda smiesne.
pokial to nie je vztah len o sexe tak to nechapem. ale to nam uz musi vysvetlit rew.

virtue205

Patrim tiez medzi tie zeny, ktore maju vztah s mladsim muzom...ja mam 40 a on 27.Sme spolu vyse roka a mame sa velmi radi a rozumieme si po vsetkých strankach. Moj nazor na vec je taky, ze laska neurcuje vek partnerov.Bud je alebo nie je.Prajem vela optimizmu a pozitivnej energie vsetkým, ktorí sa obavaju reakcie okolia. Je to VAS zivot a len na VAS zálezi ako a s kym ho prezijete....

t333

rew,
"do vztahu v ktorom som teraz som isla s tym ze to bude mat kratke trvanie.."
a co ta motivovalo do toho ist? pomoz mi to pochopit.. ja totiz do vztahu nejdem len tak (na dobu urcitu :)

rozumiem ti

rew: okej, kazdy podla vlastneho uvazenia. ja by som do nicoho takeho nesla...:) takze asi vychadzam zo seba. obrazne iny kraj, iny mrav tu sedi. a nie je to myslene v zlom.

jedine, co ostava je respektovat jedinca a jeho rozhodnutia.:)

rew

rozumiem ti> "Nikto predsa nejde dobrovolne do niecoho, co je vopred odsudene na zanik" silne slova.. :) tak sa pokusim tuto tvoju teoriu vyvratit.. do vztahu v ktorom som teraz som isla s tym ze to bude mat kratke trvanie.. ziadne krasne sny o buducnosti... davala som nam nanajvys par tyzdnov.. ale vedela som ze tych par tyzdnov bude krasnych... isla som do toho s tym ze si tym velmi ublizim, ale stoji mi to za to... hmm.. a uz je to podstatne viac ako par tyzdnov :)
neznama> drzim palce :)

rozumiem ti

maledivy: a nesla si nahodou do toho vztahu s tym, ze bude navzdy?! skus si spomenut. na vsetky tie predstavy, ako spolu zostarnete.... atd.

po rozchode si svoj nazor prehodnotila, to je jasne a prirodzene. obrovske sklamanie dokaze posunut obzory uplne niekam inam. preto uz na " jednu " lasku neveris. verim, ze nelutujes. lebo clovek casom na to zle zabudne a spomienky ostanu len dobre.