Lilllss k tebe asi tolko:ze si mysleli,zeVam to nevydrzi,lebo si pre neho mlada?Uvidis neskor.Mozno nie,ale je dost pravdepodobne,ze ano.Nie mlada,ale o chvilu budes pre neho stara.Ked chlap ma chutky na zenu o 17 rokov mladsiu(nie vo vsetkych pripadoch,ale vacsinou ano)sa ta vekova hranica bude znizovat.A co sa tyka neznamej71,bude to moc smutny pribeh a kto jej tu tlaci omacky,ze to moze fungovat,tak jej tym len ublizujete a nie pomahate,lebo ju drzite v omyle.Je pekne,ze si na rozchod pripravena,keby ta opusti,horsie to vsak bude,ked sa tak stane a myslim,ze vtedy uvidis,ze si pripravena nebola.Clovek nechce zle a aj ti to dopraje,ale kto ma zdravy usudok,tak vie,ze toto bude jedno velke sklamanie.Mimochodom,myslela som,ze ked ma starsi muz mladu zenu,tak si to vazi a on je rozumny,ale ten vekovy rozdiel sa tam nezaprie.Teraz tu opisujem svoj pripad.Ja 30 a on o 21 viac.Rozdielne nazory,ina mentalita to ta nepusti.A chcem ta varovat,aby si neurobila tu istu chybu.Nie to,ze ten chlap si ma mal vazit a byt rad,ze ma pri sebe mladu babu,dokonca som mu aj pomahala,lebo bol na tom zle,on este popri mne hladal 18-22rocne.Ako uprimne,ja som bola proti nemu kocka a ako sa ku mne spraval?Co cakas,ze on urobi s tebou?Mna to vzalo s nim,lebo som mu dala vsetko a naozaj mohol mi ruky nohy bozkavat,ze som o neho vobec zakopla,pretoze nemam problem s tym,ze by som sa muzom nepacila.Ked to mna vzalo a to som nemala 20rocny vztah,ktory v podstate fungoval a to mam dokonca 30,ako to zoberie teba?Myslis,ze potom nebudes lutovat?A hlavne ten pocit potupy,ked zacne pozerat po mladsich.Myslis,ze to zvladnes?Som presvedcena,ze nie.