Chcem sa spýtať. dnes ráno som si všimol že mam na penise, resp. žaludi červene vyrážky, resp. su to len červene bodky. trochu to aj svrbi. co to moze byt? hygiena pravidelna, pohlavny styk nebol uz 1 rok. trochu sa aj bojim. Dakujem za vsetky rady
Červene vyrazky alebo bodky na penise
aj ja mam taku cervenu bodku :((( ... neholte sa s otcovou ziletkou:D:D:D:D
hahahahah cervene bodky :D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kozny venerolog
Ja mam na spodku oenisu niake male biele betky vobec sa needaj nahmatat a vyzeraju ako husia koza..poradte co je to?
ja mam na penise bodky ako husia koza a neviem co to je, uz to tam mam velmi dlho ale nerobi mi to problemy. sex som nemal
ahoj pozeral som si dnes rano penis a mam tam take mensie dve zelene skrvny a nejde to dole mydlom , ani alpou , neviem si s tím rady , moze mi niekto pomoct ?? nevies ci s tim nema nejaku suvislost plavaren , lebo pred navstevou plavarne som to nemal , prosim o radu , dakujem mnohokrat :)
Zdravim chlapi ja som počul že tie bodky sú s toho že žalud je citlivý a podráždený a stoho sa to vyhádže.Napr.hygiena pri sexi,špinavými rukami si chytíte penis alebo atd nestresujte ja som to mal tiez do 2 dni to zmizne.
neviem či to mam pysat zrovna sem a som dost vystresovany mam taktieš červene bodky na ehm.žaludi a dost červeny celi zalud a okolo penisi ked som sa oholil same male pupačiky skoro aš po pupok higienu dodržiavam kupil som si antibakterialne mydlo a neviem... poradil by mi niekto prosim strašne surne!a laskavo nepište kto ma ake chby v pravopise nikto nieje dokonaly a nekontrolujte mna ako pyšem :D:D:D prosim vas odpište mi na neobejk7@azet.sk Dakujem ak sa niekto najde velice moc pekne DAKUJEM srdečna vdaka VOPRED