Chcem sa spýtať. dnes ráno som si všimol že mam na penise, resp. žaludi červene vyrážky, resp. su to len červene bodky. trochu to aj svrbi. co to moze byt? hygiena pravidelna, pohlavny styk nebol uz 1 rok. trochu sa aj bojim. Dakujem za vsetky rady
Červene vyrazky alebo bodky na penise
zdravim vas,už asi 2 mesiace mam na žaludi červenu bodku a nechce zmiznuť,skušal som kanesten aj som ho močil v repikovom čaji a nič..ak tu je nejaky lekar čo mi poradi budem rad.dakujem
je Fungicidin na predpis prosím vás ? :O
Cavte mám len 15 rokov a pod zaludov mám take malé biele botky vidno och iba ked stiahnem predkozku,neviem čo to je,a bojím sa to povedať rodičom poraďte mi či to je vazne a čo mám spavit aby to zmizlo prosím poraďte ďakujem :( ps: nemal som este sex
čawte chalani mam 16 rokov ,ja som mal červene škrvrny na penise asi 5 až 6 mesiace ??? uz sám neviem . čo vam na 100% pomôze je obyčajný canesten krem cena je 4,55€ to vam pomôže ,penis vas nebude tak svrbiet,paliť atd. No nečakajte hnet zázraky ja som to pouzival pol roka a prešlo to až teraz !!! aj ked vam to prejde tam si kupte ešte jeden canesten krem a mesiac si to ešte natierajte tym padom budete mat 100% istotu ze sa vam to nevrati !!! a hlavne si uvivajte stale penis!!! čo bolo pričinou ??? jednoznačne pohlavný stik !!! poradim vám nikdy sa nenechajte zlákat!!! hlavne nemajte sex s niekym koho nepoznate atd lebo potom budete plakat ja som plakal ja !!! Ja mam ponaučenie do konca zivota ze nie je piča jak piča!!!
cervene bodky su stoho ked si honite alebo sexujete ked je suchya tak je zalud podrazdena, nemalo by to byt nic vazne len si vtedy umivajte poriadne s detskym mydlom
Dobry vecer,chcel by som sa spytat uz davnejsie sa mi objavuje vyrazka pri koreni penisu, raz som si ju vytlacil asi pred mesiacom a odvetdy nemam s nou pokoj stale sa do nej vracia a je aj taka vacsia, skusam si to zasušiť alkoholom ci niecim podobnym ale nevelmi pomaha, ked viete nieco poradte