Vložky, tampóny, intimky

lenuska

ethel.....ja som mala len nedavno 15 tak neviem ci by som mala pouzivat antikoncepciu(a este k tomu ist ku gynekologovi)....ale sak ked nebudem v mori dlho tak sa nic take nemoze stat.no ne???

makelele

no ja od 13 rokov pouzivam tampony, da sa na ne spolahnu UPLNE super su o.b.mini klkni na myob.sk tam si mozes objednat vzorku zdarma (ako aj ja pravidelne :-)) su skvele dolezite je ich spravne zasunut (cim najhlbsie, tym lepsie)

ethel

tak ako môže tampón pretiecť pri silnom krvácaní,tak isto sa tam dostanú aj čiastočky vody...veď pošva nie je uzavretá

mendy

ethel: tampon napit vodou? chapem ze moze sa preniest infekcia pocas menzesu, ale morska voda do tamponu? to by ho potom musela mat asi do polky zastrceny, nie? myslis ze keby sa takto mohol "napit" vody, odporucal by sa plavkyniam?

mendy

lenuska, kup si tampony. tu baby pouzivaju OB, ja osobne kotexy-maju aj krajsi obal (so srdieckami a kvietkami :) ), ale hlavne pozeraj velkost MINI. prve razy to urcite nebude jednoduche si ho zaviest, ale musis sa uvolnit.. nadychni sa, najlepsie si vyloz jednu nohu na wc apod.
alebo ak mas este dost casu, chod ku gynekologovi (alebo sa porozpravaj s mamou ako to budete riesit... urcite ti pomoze).

ethel

lenuska,ja by som do mora nešla s tampónom,ale možno ti niekto poradí aj inak...počas menštruácie máš vlastne čistý prístup pre vznik infekcie,morská voda je tiež plná kadečoho a keď sa ti tampón napije vodou a aj krvou...no neviem,ja by som to asi vyriešila oddialením menštruácie použitím antikoncepcie(poraď sa s gynekológom)

lenuska

chcela by som od vas radu!
doteraz som stale pouzivala len vlozky ale teraz sa blizi leto a ja idem s rodinou k moru ale prave vtedy to mam dostat....tampony som este neskusala tak mi poradte ake by som mala pouzit.a ak budem mat tampon mozem sa ist kupat do mora? ci nie? prosiiim piste