Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Alternativa

Si zlata, Cozee, ale si tu kratucko, nepoznas ma. Ja mam uz 56 rokov, stojim pevne na svojich nohach, mam vela nastudovaneho aj o PPP zo vsetkych stranok. Na PPP som nikdy netrpela. Ale PPP poznam z blizka a preto som rada, ze dievcata neodmietaju kontakt na tomto webe. Mnohe uz urobili kusisko prace na sebe, to je vyborne a verim im. Verim, ze toto zvladnu :o) Inak suhlasim s Tebou, ze nie je najlepsie, aby sa v tejto rozbiehajucej sa faze spolu kontaktovali, ale to uz bolo v teme BOJ VYHRAS rozoberane.

cozee

musim ist prec.vecer sa tu asi zas ukazem.moj bracek uz netrpezlivo caka na net.a dufam,ze to neberes nejak zle,nehovorim,ze sa s nimi nemas nejak bavit,ale skor som to myslela tak,za si daj pozor na take baby,co len cloveka zle navedu.neviem,to ma len tak napadlo.podmienene asi tym clankom:-).

cozee

a este jedna otazka:nemyslis si ze by bolo mozno dobre sa nestykavat s ludmi s takymito problemami?vies na cas sa im uplne stranit akokeby nikto s takou chorobou ani neexistoval,nikto!mne to teda aspon si myslim,pomohlo.bola som sice zavreta s anorektickami na psychiatrii,ale potom som sa s nikym nestretavala a bola som iba medzi tak povediac zdravymi ludmi a asi mi to prospelo,pretoze mi nikto nehovoril ako mam chudnut a nikto sa mi s tym, nechvalil a fakt to pomohlo.

cozee

este pred casom som sa vyhybala tymto clankom a aj dievcata s ppp som radsej nevyhladavala,ale teraz viem ze mi to nemoze nijako ublizit.naozaj som presvedcena o tom ze je to za mnou.ale tym ze clovek to ma stale na ociach a denne sa o tom moze nieco dozvediet,napadlo ma to studovat.myslim psychologiu.znie to cudne,ale strasne ma to fascinuje...psychika,anorexia,vsetko s tym suvisiac

Alternativa

Tvoje vyrazy su prilis mierne. Ale vies, jedna vec su tie hrozne nasledky, ktore si musi clovek uvedomit. velmi ma poburilo, ze ten clanok mi pripada ako propagacia. A este aj ten stlpec na str.5 od Anny... Prosim Ta, pozri si clanok este raz bez emocii a napis mi, ci tam ten moj pocit z precitaneho je alebo nie je. Aj si myslim, ze vzhladom na tyzdne kontaktu s dievcatami s PPP a vytvorenim si nejakeho vztahu s nimi beriem text prilis precitlivelo a vidim hrozu aj v tom, kde nebola autorkou myslena. No neviem,...

cozee

moj nazor?naozaj ho chces vediet?asi by som zabila vsetky tie baby co pisu take kraviny na net,ze je dobre ked stratis menstruaciu!!!!!!!a to nie je vsetko,ved si to asi citala...ale toto ma uplne nasr...ja som ten poondeny menzes stratila a akurat tak teraz berem debilne tabletky niciace pecen,uz niekolko mesiacov!!!!!

vrr

no to je celonocny zur cize nebudme pisat dobre ranko:) uvidim ci bude stavicka alebo red bull:) ty starsia generacia:)