Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Alternativa

A tusim az na druhy den si to vsimol, ked som zotierala kachlicky. Je to ale lepsie ako vobec nie :o). Ja uz idem "na usko", ved mne co nevidiet rachoce budik. Tak pekne snicky a pospominaj si na nieco z tej makrobiotiky a napis nam. Pa

vrr

:):):) hej presne tak som ti to napisala ja s manzelom..a aj tak som sa nedozvedela ako si si zmenila ten uces a ci to postrehol:)

Alternativa

A vies, ze prvy raz si spomenula frajera :o). Tusim presne tak si mi to napisala pri mojej zmienke o mojom manzelovi. A ta vydrz na zuroch sa s rokmi zmensuje, na druhej strane v inom sme s rokmi lepsi :o)

vrr

no ja som chcela ist za frajerom:)
a tomu ver ze vydrzia..to su magori..od rana do vecera..ja by som tiez nevydrzala neboj

Alternativa

A kde je nasa mala Cozee? Ved sa chcela s nami trochu rozptylit. Dufam, ze sme ju neumlcali :o). Pridaj sa, ak si tu

Alternativa

A je rozumne chodit s bracekom na ten isty zur? A trva tri dni...ty kokso, ved to je o hubu, taka intenzita. To fakt nejaki jedinci aj vydrzia? No, fakt musim urobit nejaky krocik s vyuzivanim techniky, lebo takto "haluzami" - ale pre nas dve aj dolezitymi - nepisem k veci, teda k teme.

vrr

zur fici uz tri dni..a vodicak mam, lenze moj uzastny bracek sa na zur dostavil dve hodky predomnou a siel tam samozrejme autom ved preco nie kokso

vrr

nie je problem pretuknut s fora na forum..
a ten zur sa pravdepodobne rusi lebo moj skveli bracek si zobral auto a ja sa tam nemam jak dostat. debil