Ahoj Alternativa.. velmi by ma zaujimalo, kto sa za tvojim nickom skryva.. zda sa mi trosku zvlastne, ze takmer kazdy vecer si na tomto fore a pomahas tymto dievcatam.. a pritom mas manzela.. ten tvoj zaujem nepotrebuje? a preco, ked sa ta PPP priamo netyka mas tolko informacii a potrebu pomahat a davat rady a dokonca este aj zariadovat stretnutie s psychologmi ci nakup liekov? co je teda za tym?
a k tym tvojim bodom.. to je vsetkym jasne.. ako som pisala, tie rady "ako na to" su vsade, ale ziadne dievcata(chlapci aj ked malo) nikde nehovoria do konkretnosti co robia.. nikto z tych co tym trpi a zatial nenasiel silu, aby proti tej chorobe bojoval spravnymi zbraznami nepovie ako to je.. navody na klamstva su na pro-ana strankach.. presne tak ako sa to pisalo v sarme.. a ty z toho nemas dobry pocit.. mozno je to preto, ze keby tu tiez niekto pisal ako a co robi, pripadalo by ti to tiez ako propagacia.. ale podla mna to propagacia nie je.. nikto mi nevyvrati nazor, ze dokonale poznanie problemu a teda aj v tomto pripade tych vsetkych klamstiev prispeje k vyrieseniu problemu.. samozrejme, ze je hrozne pocut vsetko to, co tie dievcata robia a nie to este, aby tie baby to na seba "praskli".. ved kazda z nich niekde v sebe vie, ze sa spravaju pri tejto chorobe horsie ako zvierata, ze touto chorobou a jej priebehom sa dostavaju strasne nizko uz len v svojich ociach.. jedine skutocne vyliecene dievcata dokazu porozpravat vsetko ako bolo a co robili a nerobia z toho tabu.. a musis uznat, ze ked sa nejaka cast temy vynechava a nikto o tom nechce pocut, alebo ako pises ty, ze to k nicomu nie je, tak je to tabu.. a tabu vytvara v konecnom dosledku dalsie problemy.. tak preco hovorit o vsetkom otvorene a priamo? lebo ked taketo veci dokazes popravde povedat narovinu a nahlas ako to vsetko prebieha, vtedy mas tu najvacsiu pravdepodobnost navzdy sa tejto pliagy zbavit