Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

neznáma

vrr,ach kiež by to tak bolo.Avšak skutočnosť je bohužiaľ trpká.Ja ju chcem naspäť.Prečo odišla? chcem, neviem čo budem bez nej robiť?Tak veľmi mi chýba,prečo som jej nedokázala pomôcť?Prečo takýto koniec?Najviac ma hnevá,že som vedela,že raz to urobí,ale predsa som ju nezachránila.Mala tak neskutočne veľké srdiečko.Prečo????Už nikdy viac tu nebude,komu zavolám keď mi bude zle?S kým budem zažívať také bláznovstvá?Život je k... berie nevinných a tí skutočne vinní si válajú svoje šunky ako prasatá v žite.Prečo?Nevydržím to bez nej.

Alternativa

...som velmi smutna. Medzi Still a zivotom zostalo cosi nedopovedane...tak velmi chcela otvorit oci svojmu kamaratovi, u ktoreho odhalila anorexiu... Kiezby sa jej rychly odchod stal vaznym mementom pre tych, co nedomyslia vaznost pri starte PPP. Ved nam tu nechala odkaz, aby sa vsetci poucili...

neznáma

No baby včera sme prišli ozaj o jednu z nás-SIT...viem to určite bo bola mojou kamarátkou...neviem,či to poriešila tým správnym spôsobom, lež z jednej strany jej rozumiem,ale čo my, jej blízky...všetkým je nám veľmi smutno, ja nedokážem prestať slziť a so žiaľom v srdci jej dávam posledné zbohom...

spúšťač

Ako nájsť spúšťač ?
Ak nemáš skutočne blízku osobu, ktorej dôveruješ na 100% a ktorá je ochotná ťa bez prerušenia počúvať, píš. Najdi si čas na seba a zapíš si všetko , čo ťa napadne. Napíš úplne všetko od začiatku ochorenia až do dnes. Okrem toho že zapíšeš všetky udalosti, skús napísať aj to, čo si pri tých udalostiach cítila . Skús opísať všetko čo najpravdivejšie , veď to píšeš len pre seba (ak sina niečo nespomenieš, vynechaj to a vráť sa k tomu neskôr). A potom keď to budeš mať napísané, si to všetko prečítaj. Ten spúšťač tvojej choroby tam nájdeš, on tam bude zapísaný a ty budeš vedieť, kde sa stala chyba. Neboj sa toho a nevzdaj to. Za vyliečenie to predsa stojí, či nie ?

Alternativa

Still in trouble,
podme sa trochu porozpravat, o comkolvek. Ved si mi este nepovedala, ci ten Tvoj kamarat prijal Tvoju pomocnu ruku. Klikni si tuto temu, klikni si ju.