Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

zuju

nedalo mi to nenapisat, hoci sa tento mail nemusi pacit kazdemu ale ked sa rozumne zamysli zisti ze mam pravdu. Neviem co je zo STILL okrem neznamej to nevie nik. Ak zomrela, je mi to luto, ze nasla iba takuto cestu riesenia svojich problemov. Aksi vcera niec urobila ale zije, dufam ze sa jej podari vstat, ono sa hovori ze ked clovek dopadne az na dno, vtedy konecne vstane.
Prepacte ale rozmyslam aj o inej alternative./nehovorim ze je pravdiva, ale bola by som rada keby bola/
Hovori sa, a je to pravda, ze anorekticky a bulimicky su najlepsie klamarky. Lekari z nas nevedia vyjst lebo vieme veci vymysliet, zaklamat...
Mozno, a bola by som rada keby to bolo tak, still potrebovala len napisat vcerajsi mail, aby ludia mali strach, je to forma reakcie ludi, ktori sa citia mizerne, ktori kvoli niecomu bojuju- "vyhrazanie sa smrtou". Sama s tym mam skusenosti. Je mi to cudne aj preto, ze zrazu sa tu objavi neznama, ktora nema konkretny problem, len nam oznami ze still zomrela.
Ak je toto pravda / je lahko tu zmenit nick a vystupovat pod inym menom, chcem len povedat still a ostatnym, ktore nad tym uvazuju: TU MOZETE OTVORENE HOVORIT O SVOJICH PROBLEMOCH,NESKRYVAT SA ZE VAM JE FAJN, ZE SVET JE GOMBICKA. Tu je kazda na tej istej ceste a chape co je to ppp, chape to co nikdy nepochopia nasi zdravi priatelia, rodiia, chalani, lekari.
Tak vyjdite von a nerieste to samovrazdou.
Aby sme sa tu viac radovali ako plakali.
KOCKY BOJUJTE

cozee

tiez som ju nepoznala,vlastne ani neznamu,ale je mi to velmi luto!!!nedokazem na to prestat mysliet...ze to neni pravda?:-(((((

marchelio

Ahoj sasa! Na túto web stránku sme prišli s rovnakým zámerom. Pomôcť blízkej osobe. Budem rád ak ma budeš kontaktovať. Chcel by som si povimieňať zopár informácií. ĎAKUJEM

Alternativa

Vedela som uz vcera, ze bola vazna chyba, ze som nebola na tomto webe vcera 21.10. Mozno,...mozno. V zivote je vsetko tak, ako ma byt...je to castokrat velmi bolestive poznanie. Hlavne ked je spojene s odchodom niekoho, kto bol pri nas...Neznama, neviem ci aj Ty mas problem s PPP. Ale vela dievcat na tejto planete ano...V mene pamiatky na Still - zmobilizujte sa, este stale je cas na vyliecenie. Bohu zial, tento cas uz nie je ponuknuty pre Still...

Z-uzka

neznáma
Úprimnú sústrasť, musí to bolieť :,(( Až mi slzy vytiekli, keď som si to prečítala, tá choroba je tak zákerná, prečo likviduje nevinných ľudí, prečo je taká zlá, prečo si vyberá takú krutú daň?? Tvoja priateľka si to určite nezaslúžila :(( No chápem jej vnútorné pocity, tiež som mala zopár pokusov, ktoré mi ale nevyšli.. Bože, neviem čo mám povedať, je mi z toho smutno, aj keď som ju síce nepoznala, no súcitim :,(((