Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

zuju

... je to zacarovany kruh a z vlastnej skusenosti viem ze sa da rozmotat, len cim dlhsie tym bude zamotanejsi, vadi to ze nemas menstruaciu

...

zuju..dakujem.Ale ja uz neviem,nedokazem jest normalne. Dokazem nejest,no ako nahle sa najem,zacnem jest skoro vsetko.Chcem este trochu schudnut..ale vzdy ked si poviem,ze potom uz budem normalne jest ,nejde to,a to je zacarovany kruh..

zuju

... pouzivas stale diety? Ak nie je to super. Hadam prisiel len jojoefekt, neexistuje nic ine len jest pravidelne a co najskor nabehnut na normalny sposob bez diet. Ta chybajuca menstruacia je dosledkom schudnutia

...

ahojte,necitala som vsetko,lebo je toho vela:)ale potrebovala by som radu prosim..schudla som drastickou dietou a odvtedy nemam menstruaciu..uz od decembra.A neviem normalne jest,bud nejem vobec,al.sa prezieram. Neviem si udrzat stalu vahu.Neviem jest normalne,pravidelne..

vivian

Hovori sa, ze anorexia a bulimia je ako zavislost. Ma niekto problem s bulimiou + nejakou inou zavislostou? Vdaka za odpoved.

Alternativa

Ano Dejna, je to tak, ako Ti vysvetlovala lekarka a psychologicka. Antidepresiva ale ten zacarovany kruh nepretnu, len Ti pomahaju v nom "lietat" bez velkych uderov. Si uz velka :D, svojpravna a rozumna zena. Musis sa naucit mat rada samu seba a riesit problemy. Tie su vzdy a ma ich kazdy. Takze predychaj toto moje male "prefackanie", lebo by som bola velmi stastna, keby si sa uz prebudila a zacala na svojom zdravi cielene pracovat. Ved mas dovod - dcerku.

dejna

S bulímiou sa dá žiť, ale ako hovorí Alternativa, je to len prežívanie, nie je to plnohodnotný život. Stále myslenie na jedlo a na vracanie, je to na zblaznenie a do toho aj psych. problémy, viem o čom píšem. Psychiatrička mi vysvetlovala, že pri vracaní z tela vylučujem aj látky podporujúce psychiku, preto som mala veľké depresie. Teraz tie látky si musím nahrádzať antidepresívami. Keď neprestanem vracať, depresie mať budem a lieky nechcem užívať celý život. Podľa psychologičky vracať neprestanem, kým nebudem mať svoj vlastný život a problémy okolo v pohode. Začarovaný kruh a ja v ňom.
Myslíte, že ich názory sú správne?

dejna

Betka, bohužiaľ rodinu tam nemám, boli sme minulý rok s dcerou na ceste po Slovensku a navštívili sme aj Oravu. Tento rok trčím doma, dcera bola už v dvoch táboroch, doma by sa 2 mes. len nudila.

lejla

ahojte...Lilianka77, dá sa s tým žiť...ja už ťahám na 10. Ale je to fakt otrava, mrhanie časom, energiou, peňazí...som z toho unavená a stále moja psychika je nejako silnejšia ako moje racionálne uvažovanie, ktoré si myslím, nie je niekde pri bode mrazu...Sú dni, keď to ide v pohode (ako napr.keď som bola na dovolenke, alebo včerajšok, keďže som sa nechala motivovať dievčatami z témy BMIndex ako lusk. Bol spln), ale inak nie je to vôbec ľahké a stalo sa to každodennou mojou súčasťou....Už ma to ale nebaví. Ty máš deti? Nechceš nám niečo o sebe viac napísať a možno Ti holky trocha pomôžu zbaviť sa tejto pliagy...mne tu veľmi pomáhajú...a stali sa mojimi každodennými kamarátkami, aj keď sa poznáme len takto anonymne a virtuálne....