Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

...

nie,uprimne som sa na nich prehladovala.Teraz mam skor opacny problem,neviem normalne jest.Ked zacnem jest,tak jem vsetko.Potom zas nejem,potom zas zerem.A takto je to dokola.Ale pokusim sa zmenit to..snad sa mi to podari..hmm

...

nie,to uz mam za sebou..vazila som 47,pri vyske 177,to som aj xcela jest,ale uz som ani nevedela.Potom som dako zacala zrat a zrat a pribrala som.Teraz mam asi 54,chcem takych 50-51kg.Uz to mam pod kontrolou a dalej,pod 50 uz ani nechcem zajst:)Jest mi chuti..uz:) Len ta vaha je u mna tak-hore dole.. a z toho aj tie problemy.. A ty si tym uz presla? Alebo prechadzas..?

zuju

... najvacsia chya, ja este chcem schudnut dva-tri kila a potom budem... NIKDY NEBUDES KED SI TAKTO HOVORIS. Ta choroba ta pohlti, a budes chciet viac a viac chudnut, poznam to.

...

oki Zuju,dakujem za reakciu,aspon niekto:)viem ,ze je to len na mne,ja sa este pokusim schudnut nejake 2-3 kila a potom sa pokusim jest pravidelne.Snad sa to potom da zas vsetko doporiadku..dufam.dakujem,pa:)

mija

Kocky, vsetky informacie o MA a MB si mozete zistit na www.pppinfo.cz alebo www.anabell.cz a nekladte do eteru stupidne otazky.podla mna ani jedna z vas nevie o com hovori....

niga

cawte babky .anorexia a bulimia je choroba s ktorou sa dostanete do velkych problemov ..na zaciatku ju mate v rukach vy same ale potom uz nie preto si uvedomte ze co je lepsie mat usporiadany zivot so zdravym alebo byt chora vychudnuta psychicky na dne ,,,to nie je dobre pre ziadnu z vas ..mali by ste sa radovat z toho ale ste z tphp co mate a zbytocne sa netirat dietami ...