ahoj 6666,tak neviem na co reagovat skor:)je toho tolko co by som ti chcela napisat.najskor teda,ze len krutim hlavou nad tym rozdelenim potravin,dobre a zdrave,skodlive,zle,totiz to ako keby som pisala ja pred par rokmi.dalej k tvojej mame,si si ista ze to nevie alebo sa len tvari ze sa nic nedeje?u nas to bolo tak, vlastne sa nic nedialo, vysla som z wc,viem na 100%ze si to mama vsimla,ale ako keby sa nechumelilo.to bol aj jeden z dovodov preco som isla z domu prec.
ja som bola pre moje okolie vzdy taka vzdialena, od kazdeho som si udrziavala odstup,mala som kamosky,samozrejme,ale akosi sa mi nepodarilo nikdy im vyliat moje city,neviem ako to mam napisat, vzdy som bola bez problemov, ked uz tak nejake bezvyznamne...proste nik nevedel co citim,co naozaj chcem, nikto ma to nikdy nenaucil,povedat si co mam na srdci a ja som vzdy velmi chcela aby sa to ostatni dozvedeli.hrozne som chcela aby mi niekto len tak povedal ze ma ma rad,ale aj ja im.no a nakoniec som stretla jednu osobu,to bolo ked uz som bola mimo Slovenska,ta mi ukazala ze existuje aj iny zivot,ako vyslapany chodnik,robota, skola, domov. proste som s nou spoznala kus sveta,namiesto posilky to boli hodiny tur,nie raz za tyzden,tyzdne v kuse,odmietala sa so mnou bavit o postave a kilach,vzdy ma poslala niekam ked som o tom zacala,ale najlepsie na nej bolo,ze bola hrozne otvorena,co sa tyka problemov aj citov,bola som pre nu super,hovorila mi ako ma ma rada,ako jej je so mnou dobre.to som nechapala,ako jej moze byt dobre s niekym ako som ja?? no aby som to skratila,otvorila mi oci,dokazala,aby som sa aj ja na seba pozerala ako na schopnu,aj ked som nedokoncila vysku,fesandu,aj ked sombola bez frajera,proste osobnost,sice bez kariery,penazi,rodiny,proste byt spokojna s tym co mam,aj ked som toho velmi vela nemala.