zu:
nemam rada hadky...Dievcata, mozem sa s niecim rozpisat? Dufam, ze Vam to nejde na nervy...Ale pamatam si, ked som prisla z nemocnice a mala som 6 kil navyse (podmienka prepustenia), najhorsie bolo pre mna sprchovanie. Nikto nesmel do kupelne, ani moj milovany, nemohla som sa ani pozriet na stehna, brucho, zdalo sa mi, ze mi niekto ku hlave prisrauboval druhe telo. Bol to pre mna des a viem si predstavit, ako sa citite. Nemam radu, ako momentalne proti tomu bojovat. Mam len ubezpecenie:
Myslela som si, ze budem takto svoje telo vnimat uz vzdy. Ze mi bude vadit stale, ze sa teda nemam ako vyliecit, ked mi vadia kila, ktore by som mala pribrat a bala som sa ich. Mozem s odstupom casu povedat, ze som sa bala zbytocne, lebo to absolutne neplati a nie je pravda. Dnes? Mam tie kila navyse - oproti tomu, co som mala vtedy. Sprchujem sa a spievam si donemoty a do odpadnutia kachliciek. Nemam ziadne zle pocity. Prejde to. Vsetko chce cas ale mozno Vam pomoze, ak budete verit, ze Vam to naveky v hlavach neostane!