Ahojte spolubojovnicky. Dlho som sa tu neukazala.Vsetok moj cas pohlti skola,veci ohladom projektu a trocha srdca bôl:)).No i take sa stava.Nemam prave najruzovejsie obdobie.Snazim sa ho prekonavat,bojovat so vsetkymi problemami akymkolvek spôsobom,len nie jedlom.Pripustam moje jedenie nevyzera najukazkovitejsie,pomalinky spejem aj k tomu.Je to tazka cesta.Podporujme sa navzajom,zhodme aspon pred spolubojovnickami masky.Nestaci,že ich musíme nosiť den čo deň?Podarilo sa mi získat peniazky na ten projekt ku vzniku svojpomocnej skupiny v Nitre.Mohli ste si vsimnut,ze uz je tu vivesena.Nastala ale ZMENA,zaciatok je o 16:00,den miesto ostava.Ma to velmi potesilo.Snazim sa skupinu dostavať aj do povedomia ostatnym,ktori by mali záujem.Za pomoci kamarata sme vytvorili aj take mensie diskusne forum, hlavne pre clenov, ale i neclenov skupiny.Odkazujem Vas tymto na tu uvedeny link,ak by ste mali zaujem. V pripade problemov sa obrate na vlastnika skupiny popripade mna.
LINK NA DISKUSNE FORUM pre členov i nečlenov nitrianskej skupiny:
groups.google.com
Tymto sa obraciam na Vas, ktore by ste mali zaujem o ucast na skupine.Posnažte sa prekonavať sa.Ak to nepôjde na prvý krát,skúste aspon vystúpiť z dverí,kusok popodisť,ak Vas predsa len premôze strach,vratte sa.Nabuduce pokročte dalej.Alebo sa pridte pozriet len so zvedavosti,za pokus nic nedate.Kazdy kto by chcel ma otvorene dvere a bude prijaty srdečne.Ved kto by nam mal pomahat,ked nie aspon my same.Bojujme,nehladajme vecne pomocnika,popride aspon skupinu,ktora nas podrzi.Ale jedno je zaručené,je to čisto len náš boj.Skusajme,nevzdavajme to.