Ahojte vsetky.Volam sa Laura,chcem sa s vami strucne podelit o svoju skusenost s A.a B.Vzdy som mala vahu okolo 57kg,pri vyske 165cm.Stale som si vsak pripadala tucna.Zacalo to cvicenim,denne,potom som presla na vegetarianstvo.Mala som 19r.Postupne som zacala vynechavat sladke,niektore potraviny a vo finale som zjedla jablko a za tym prehanadlo.Bolo to najstrasnejsie obdobie mojho zivota.Neda sa to ani opisat,cely zivot sa tocil len okolo pocitania kalorii,schovavania jedla,klamstva,trapenia rodiny.Do nemocnice som isla s 37kg,myslela som,ze zomieram.Po navrate vsak A presla do bulimie a nastal opat bludny kruh.Striedanie A.a B.trvalo asi 6 rokov.Zacala som si vsak uvedomovat,ze najkrajsie roky mi unikaju pomedzi prsty a ja sa tocim len okolo jedla,bez kamaratok,spolocnosti,znamosti.Zacala som sa prijimat taku aka som.Velmi mi pomohla kniha od Loise Hayovej-Miluj svoj zivot.Naozaj vam ju odporucam precitat si.Naucite sa mat rady sami seba.Teraz mam 35r,jem vsetko,ale s mierou.Snazim sa o pestru stravu,nie jednotvarnu a samozrejme aj sladke,aj obcas trosku nezdrave,ale vychutnavam si zivot.Mam kamosky s ktorymi zajdem na kavu so zakuskom a uz bez vycitiek.Sportujem,ale tiez to neprehanam a zivot ma pre mna uplne iny vyznam.Vsetkym vam drzim palce,aby ste sa vyliecili a nasli iny zmysel zivota.Kto to neprezije,nevie pochopit.