Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

beus

to presne aj. niekedy mam v hlave teda dost casto ze keby som neni s mojim manzelom bolo by to ine. moj manzel je skvely ,ale myslim ze chce zo mna spravit niekoho kto nie som

lejla

Ale horšie je to, že ja si všetko uvedomuje, okolie ma vníma ako cieľavedomú, úspešnú, modernú, inteligentnú mladú ženu a matku. Ale dojdem domov a som zase tam, kde vždy. Je to ťažké. Ale naozaj, chodia sa ku mne poradiť baby, kolegovia, ale sama sebe neviem pomôcť....uff

lejla

No to je o tom blbom vnímaní seba samej, keď Ti denne niekto hovorí, ako hrozne vyzeráš, nejedz, zase priberieš, .... Takže niekedy aj keď to nie je pravdou, ale tisíckrát opaková lož, sa nakoniec u nás stáva pravdou.

beus

teraz zijeme s manzelom v anglicku. vzdy ked idem na dovolenku na slovensko,tak nic ine nerobim iba cvicim a nejem.nemem cas ani navstivit svoju rodinu. ani nechcem lebo sa hambim ako vyzeram.

beus

ahoj lejka.
odomna tiez manzel chce vychudnutu kost.cim viac to chce tym viac sa mi nedari.kazdy den chodim do obchodu a kupujem si inspiracne oblecenie/mensie/ ked schudnem.mam uz asi 70 ryfli do ktorych sa nemestim.ani to nepomaha.chcela by som vratit cas a zmenit svoj zivot

lejla

Jediné pozitívum teraz je, že som z toho kolotoča neuveriteľne vyčerpaná, unavená....lenže aj to má háčik. Síce bulímiu kus potláčam, ale nastáva obdobie hladovania a nič nejedenia...takže z kaluže do blata...Za posledné dva roky som bola už aj o 10 kíl ťažia a teraz som asi o tých 10-12 ľahšia, ale môj manžel aj tak tvrdí, že keby ma upiekol, tak by zo mňa kvalitne kvapkalo sadlo....(pre neho je v podstate jedho, či som vychutnutá, či som tlstejšia, furt bude do mňa vŕtať). A čo ty? Ako si na tom?

lejla

Ahoj Moja. V téme B-A boj vyhráš, som dávnejšie písavala svoje príbehy. U mňa je to veľmi ťažké. Lebo mám manžela, ktorý má ťažkú povahu, prácu, kedy nikdy nie je doma. Celý chod domácnosti, malé deti, dom, záhrada...všetko je na mne. Chodím do práce, som plne aktívna, ale aj tak mám veľmi zviazané ruky. Nemôžem sa vôbec venovať tomu čomu chcem.

beus

ahoj lejka.
myslim ze teraz to mas najtaksie,pretoze mas uz aj deti. rob to co ta bavi a nemysli na to ze mas problem