Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

beus

fajciar si povie nebudem fajcit .o.k. nekupi si cigarety. lenze my musime jest aby sme mohly zit. a ked si dam kusok uz to neviem zastavit.

lejla

Myslela som si, že mať 27 rokov znamená mať aj aspoň štipku zdravého rozumu. Ale akosi sa mi to nepotvrdzuje...niekedy sa správam horšie ako moja 3 ročná dcéra....takýto psychický stav je strašne zničujúci, ale je veľmi silný...Niekto tu raz napísal, že po takom dlhom čase, to asi sama nezvládnem. Chcelo by to odbornú pomoc...ale kedy a kde? Je to hrozné...som plne pracovne vyťažená a potom som matka na plný úväzok. Bývame na vidieku mimo mesta...nemám šancu ísť niekedy sa osprchovať a nieto ešte sedieť niekoľko hodín do týždňa u psychológa....možno je to plytká výhovorka...ale ja sa bohužiaľ neviem naklonovať...

beus

ahoj lejka.
to ano.ja viem ze raz to pride.manzel mi slubil ze ked skoncime tu v anglicku pojdeme na tri mesiace na chatu a vymakam sa. no priznat ze mam bulimiu nechce.lenze ja uz potrebujem zmenu hned.nemozem cakat este 4 roky.

lejla

ja som si myslela, alebo teda aj si myslím, že nejaká rázna, radikálna zmena by to vyriešila. Či zmena prostredia, či zamestnania, či manžela, či bydliska....hocičoho, čo mi pripomína terajší stav.....ale nie je to také jednoduché...

beus

cely zivot mame pred sebou. co budeme robit?kazdy den si hovorim zajtra to uz zvladnem a zase nic...je to na zblaznenie. no nikdy som si nemyslela ze niekto by mohol mat taky isty problem.

lejla

Ahoj Beus. ja mám 27. A presne som si aj ja toto hovorila. Keby som nebola s ním, asi by som viedla úplne iný život. A presne som mu povedala, že ak ma nemiluje takú aká som, tak nech ide za tou, ktorá mu plne vyhovuje po všetkých stránkach. A že nech ma nepretvára na svoj obraz....