presne tak,nie je to vela,ale chleby,rozky,zemle....kyselinotvorne potraviny a nie najzdravsie. zemiacky si uvar, nejku pohanku,strukoviny,ryzu. nepouzivaj najvacsi tanier aky doma najdes a nauc sa pravidelnosti,pokial sa to da. a zeleninou si len pomozes. mozes aj dusenu alebo varenu.
betka: vôbec nie veľa len blbo..skús aj niečo varené namiesto pečiva..budeš viac zasýtená a telo dostane ak kvalitnejšiu stravu ak si teda nedáš nejaký vyprážaný syr
ale mas sa,betka,to je pokrok!!! ide to pomaly,ale ide.a keby si vedela,ako ta mame radi my,tak by si sa mala este radsej!!
dakujem za vcerajsi pokec!! aj miske.
potom mi prihorela aj klobaska!
:))))
janka:vdaka aj za ostatnych my sme si toho vedome len to sa neda tak rachlo ja nevraciam uz tyzden a za ten cas som citala knihu miluj svoj zivot a mam sa iba trosilinka radsej ako som sa mala
vsetkym, co tu zabludia:
krasne telo, postava je vymysel tejto spolocnosti ktora hovori ze stastni budete len vtedy ked budete dokonali.velky omyl!
vas zivot je viac ako vasa vaha!
vasa hodnota nie je v kg ale vo vasom srdci v nom je ukryte vsetko bohatstvo cloveka:)zivot je prilis kratky na to aby ste si ho znicili
porozmyslajt nad tym