Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Alternativa

Tema prace sa da vymenit, takze chod za pedagogom a poziadaj o zmenu temy. Fakt sa nejako roztrhlo vrece s pracami na temu PPP. No, je to zvlastne...

mole drobne m

Ahojte prosim pomozte mi potrebujem napisat pracu o bulimii a anorexii ale netusim vobec o co tam ide vopred dakujem

iris.

presne tak,nie je to vela,ale chleby,rozky,zemle....kyselinotvorne potraviny a nie najzdravsie. zemiacky si uvar, nejku pohanku,strukoviny,ryzu. nepouzivaj najvacsi tanier aky doma najdes a nauc sa pravidelnosti,pokial sa to da. a zeleninou si len pomozes. mozes aj dusenu alebo varenu.

kiky

betka: vôbec nie veľa len blbo..skús aj niečo varené namiesto pečiva..budeš viac zasýtená a telo dostane ak kvalitnejšiu stravu ak si teda nedáš nejaký vyprážaný syr

atalinka

pocula som ze existuje stranka kde radia anorektickam ale myslim ze ako v dobrom nie rychlo zacni jest
neviete nahodov ako sa vola

betka20

iriska to je mi luto ze ti prihorelo papanicko.:-))no ja som dnes mala 3pomarance 1jablko 2 rozky a jednu zemlu vela ale co uz.

iris.

ale mas sa,betka,to je pokrok!!! ide to pomaly,ale ide.a keby si vedela,ako ta mame radi my,tak by si sa mala este radsej!!
dakujem za vcerajsi pokec!! aj miske.
potom mi prihorela aj klobaska!
:))))

betka20

janka:vdaka aj za ostatnych my sme si toho vedome len to sa neda tak rachlo ja nevraciam uz tyzden a za ten cas som citala knihu miluj svoj zivot a mam sa iba trosilinka radsej ako som sa mala

janka

vsetkym, co tu zabludia:
krasne telo, postava je vymysel tejto spolocnosti ktora hovori ze stastni budete len vtedy ked budete dokonali.velky omyl!
vas zivot je viac ako vasa vaha!
vasa hodnota nie je v kg ale vo vasom srdci v nom je ukryte vsetko bohatstvo cloveka:)zivot je prilis kratky na to aby ste si ho znicili
porozmyslajt nad tym