Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

anix

ty co trpia anorexiou tak chodte sa liecit anorexia moze zabijat!!a vy urcite nechcete zomriet.a viem ze je to pre vas teske ale povedzte to rodicom oni vam vedia pomoct!!naozaj

martinkaa

Ked pri anorexii staratim menstruaciu uz nikdy sa mi nevrati??Uz nikdy nebudem moct mat deti??prosiiiim o odpoved...dakujem

iris.

preco?
potom nasleduje plan B! a vies,aky to je. hospitalizacia. jedina moznost. sunny to dokazala,dokazes to aj ty!!

iris.

zuju,to si pravdivo napisala:
terapiu poviem psychologovi: neprijimam svoje telo. On mi na to povie, vy nemate chore telo, ale hlavu... A ma pravdu, nase telo za nic nemoze
preto sa treba liecit u psychiatra alebo psychologa. podla toho,ako daleko sme. ale zmena pohladu a myslenia je ZAKLAD!! bez nej riesenie nie je trvale.

zuju

druha vec- nedavno som mala terapiu- psycholog sa ma pytal ako bolo cez Vianoce. ja ze som jedla, bola na pokeci, jedla, spala, a stale dokola. On ze fajn, ked vam to robilo taku radost som spokojny. Ja som vykrikla: Nie, ja nie som spokojna!!!!!!!!!!!!!!! Dal mi na to jednu otazku: Tak preco ste to robili?..... Skutocne ked nie sme spokojni my bulimicky s tym ze zerieme, vy anorekticky s tym, ze..... na co to robime, naco sa tyrame, a potom kricime na druhych, oni su vinni, nasi rodicia, nasi priatelia... Vzdy si najdeme vyhovorku.Ja niekolkokrat za terapiu poviem psychologovi: neprijimam svoje telo. On mi na to povie, vy nemate chore telo, ale hlavu... A ma pravdu, nase telo za nic nemoze