Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

ethel

betka20:ignoruj ludí ktorí provokujú.Tú vianočku by som zjedla aj ja a bez výčitiek,škoda,že si ju dala von.

betka20

grc: ak sa nemylim na tejto stranke je zakazane urazat ludi takze raddsej sa nevyjadruj pretoze mna a ani nikoho z tejto stranky nepoznas

betka20

no dnes som bola hrat basketbal hrala som 2 hoddiny.POtom som prisla a dala si vianocku.Potom ma mama zavolala a povedala ze ako si to predstavujem ze vyvara mi dietne jedla a vecer pridem a prejem sa blbosti.Hned po tomto rozhovore som sla na zachod a vyvracala som to.Potom som si dala citronovu stavu.Nelutujem to,aj ked viem ze by som mala

pomoc

A este eln tolko ze odvtedy mam len 46 uderov srdca a predtym som mala 69 ako ma byt a pritom som bola chudsia. na vysku 182 som mala v maji 59 kg bez diety potom som v Anglicku pribrala na 73kg a schudla som na 64kg, ale zvracanim. Aj vydrzim nejest cely den a vecer to na mna pride a zjem vsetko a potom...No a takto to uz ide dlho. Preco to robim sama neviem. Asi aby som mala dokonale telo to by som chccela.i ked nie takymto sposobom. Prijmem hocijaku radu.

iris.

este si asi nebola u psychologicky. je to psychicka zalezitost, tak tam chod co najskor,aby si sa z toho dostala. ak nepojdes,tak sa to zhorsi. zvracanie plus prehanadla,tak to naozaj je ZLE!! rychlo utekaj z kratsej cesty, Pomoc, lebo potom ti uz nik nepomoze, lebo je mozne,ze uz nebudes mat silu a vôlu chciet hladat pomoc!!!!!!!
nech sa ti v tom dari,a pouc sa na skusenostiach inych, aby si si zachranila zivot. takze prajem urobit rychlo to spravne rozhodnutie!

pomoc

Mozem sa spytat ak mate nejake skusenosti ako bulimia zacina aj uz od leta si davam prsty a uz objavujem nove techniky ez ked sa napijem ide to lahsie atd, a davam si aj prehanadla,sama si to uvedomujem ez ej to zle ale neviem to ovladnut ani s tym skoncit preco? Co mam urobit, lebo sa bojim ze sa mi to vymkne spod kontroly.