Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

sunny20

jeej:) dakujem vam za podporu..moc sa mi tam nechce..spital je spital, ale uz mam toho zivota viac nez dost. hned ako sa bude dat vam neco napisem:)

beata

ahoj ja sa liečim z anorexie, ktoru už trpím 4 roky. Bola som aj na liečení a mi to pomohlo. Ak niekto chce o tom pokecať napíšte mi na berryMT@orangemail.sk

alti

Sunny20, robis jeden z najdolezitejsich krokov v zivote, to mi ver. Tu hospitalizaciu vyuzi tak, aby netrvala dlho a aby Ta naozajstne nastartovala ku zdraviu. To dokazes, velmi Ti drzim palce. Ak sa dostanes v nemocnici k PC /som ja ale narocna :o)/, aspon kratko nam napis. Bojuj, vyhras.

sunny20

nataly kukni mailik ak si este pri Pc.. a ja som sa pred mesiacom zaprisahavala ze nasim nikdy ani slovo!..kvoli mame, ocovi..kvoli milionu dovodov.Na psychiatriu?!ani nahodou,co som cvok?! A u doktorky:zostat v nemocnici?! vylucene.. a dnes sme uz spolu s nasimi volali ze v nedelu si idem pre veci a pondelok na prijem do nemocky.. ach joo,vsetko sa da,aj ked pomaly, ale da sa..bojuj:) oplati sa

natalia23

Ahoj GABIKA,som rada, ze si sa ozvala, v poslednej dobe mam pocit,ze by som ani nikomu nechybala.Tak pekne si to vsetko napisala,ale neviem, ci najdem odvahu povedat to mamke, to jednoducho nejde,ona by to nikdy nepochopila a hned by to vedel aj ocino a to by bol naozaj moj koniec. Vie to moja sestra a najlepsia kamoska, teda stale su v tom, ze som uz skoncila a ja im to uz nechcem brat.
O psychologovi rozmyslam uz dooost dlho ale nikdy som k tomu nemala dost odvahy, mozno ani teraz sa k tomu nedostanem, lahko sa totiz vzdavam a to je zle.
Teraz som chora, chodim ako mrtvolka a chut do zivota sa mi uuuuplne vytraaca.
Este k tomu stres zo skusok, vcera som skoro na jednej odpadla. Mam pocit, akoby ma vsetko naokolo postupne zabijalo, ci uz sestra, s ktorou sa stale len hadam, skola, na ktorej mi akosi prestava zalezat....priatel, ktory na mna kasle... neviem, ci je to vsetko vo mne. Mozno citia, ze nie som stastna , ale ze by preto nieco urobili, hmm ... Mozno by som mala ja navzdy skoncovat s trapenim, ked nemam pre koho a pre co zit , tak si vravim na co??? Uz parkrat som mamke vravela, ze asi skocim pod vlak - obrazne - smiala sa a ani si neuvedomila, ze to mozno myslim vazne :O( NEVIEM, CO MAM ROBIT, toto je jedina cesta, kde mi moze niekto pomoct len tym, ze pokecame. Preto som rada, ze si sa GABI ozvala.
Stanka TEBE tiez velmi dakujem za mailik.
Ked clovek nema nejaky ciel,ktory ho pohana dopredu, je strateny - presne ako ja.

alti

ForEver a dalsie dievcata napisali krutu pravdu, s PPP je to tak. Ale neda mi ForEver? nepoopravit. V tom, co ju caka...vraj nic. ForEver?, predsa vyzdravies a budes zit uplne normalny zivot, bez panickeho strachu, plny radosti aj starosti, plny lasky a aj mozno nenavisti, plny priatelov a zmysluplnych cielov. Ale ZDRAVY clovek predsa takyto zivot paradne zvlada. Clovek s PPP v takomto zivote havaruje.

ForEver?

vanilla: a hlavne, budes sa strasne nenavidiet od hora nadol az do spiku kosti. nic nebudes zvladat, v nicom sa ti nebude darit. a kazdy neuspech si tvoja hlava este miliokrat znasobi a potopi ta az na same dno. a budes vediet, ze ak raz bude jeden den, dva, ci dokonca tyzden dobry, vyziada si to spat svoju krutu dan. a budes sa bat smiat, pretoze budes vediet, ze toto stastie za chvilu prejde, preto radsej svoje emocie schovas a zabudnes na ne. budes klamat vsetkych a seba, no pritom budes dobre vediet, co robis a z toho si budes zufat. tvoj zivot sa stane linearnou priamkou, spocivajucou v smutku, samote, bolesti a beznadeji. nic viac, nic menej. ano, toto stoji za to. nevies, dievca, o com hovoris. a pripajam sa ku kiky- radsej 90kil a velkost 46, ako tento zivot. aspon viem, co ma caka zajtra a pozajtra. vies co ma caka? vobec nic.

sewie

vanilla,zjavne nevies o com to je-co tieto CHOROBY robia s telom.po prve z bulimie sa nechudne-naopak,pribera,lebo jes co vidis a aj ked vracias nevyvratis vsetko,praveze tie milucke tuky z cukri sa ulozia ako prve a v konecnom dosledku mozno este aj priberies-mam to overene na sebe!nikdy viac!navyse ta ovlada jedlo-nevenujes sa nicomu inemu len jedeniu alebo vracaniu a potom si z toho unavena...a co sa tyka anorexie-he,stihlu postavu budes mat len na chvilu ,potom budes vzchrtla,bleda,chora,so skraslenym pohladom na seba,budes mat pocit ze si tucna a pri tom budes len kost a koza...zacne sa nechutny kolotoc z ktoreho tak lahko nevzstupis!myslis si ze ak ti budu trcat kosti,vypadavat vlasy,blednut koza,budes mat kruhy pod ocami,nechut do zivota,budes stale unavena,smutna a zufala...budes atraktivnejsia?!hmmm...nie!!!!nie!!!stokrat nie!!!hovorim z vlastnej skusenosti!tak neblbni!!!na chudnutie fakt nestaci vela-nejedz mastne blafy a fast foody a cvic-jadi si nejaku cinnost -pohybovu aktivitu a budes nie len stihla ale aj ZDRAVA