Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

zuju

ahojte, chcem vam povedat ci napisat dva postrehy: Prvy- vazim sa od noveho roka len raz do tyzdna, a meriam raz za mesiac, od zaiatku roka mam rovnaku vahu a pritom jem vsetko nic neobmedzujem ani casovo ani kvalitou, a cvicit som bola dvakrat. Dokonca ani caje na chudnutie nepijem, stejne nepomahali. Moja vaha ostava. Preto si myslim ze sa netreba bat. I ja som po anorektickom obdobi priberala ale vaha sa ustalila a uz nejde hore. Organizmus si musi najst co jemu vyhovuje, jeho neoklameme.

iriska

celkom podnetne citanie...vystraha, co sem posunula ...
trosku z textu:
"Jedlom som sa naučila riešiť všetko – hnev, smútok, nudu, stres...To, že som začala ráno opúchať, že som mala lišaje okolo úst, že mi vynechávala menštruácia, že som stále unavená, nesústredená, že ma vyčerpalo aj niekoľko schodov... som odmietala pripisovať môjmu spôsobu života.

...moje telo, ktoré bilo na poplach. Chýbali mu živiny. Keď človek stále zvracia, má extrémne nízku hladinu draslíka a ten je nevyhnutný na to, aby sa hýbali svaly. Aj srdce. Nepripúšťala som, že môžem kedykoľvek zomrieť na zástavu srdca."

iriska

tak ich daj mame, alebo klapky na oci,rychlo to urob. bez rozmyslania. naco si ich chces nechat??
lekar ta varoval pred nimi, moja. vies co bude s draslikom?? uz nechcem vidiet ziadnu informaciu na fore vo vcerajsom zneni!!! tak sa nevycerpavaj. je to kolotoc,raz z neho musis von. a tie tabl. ta este viac zdeprimuju. aj jedlo ta, ale to ti bude na osoh,kdesto po tabl. budes mat tiez hrooozne vycitky, a naviac ti ublizia!!!!

misha

iriska, tak dobre, budeme sa učkať spolu:-) Opatruj sa mi:-)...peknú nedeľu, a snáď večera sa tu stretneme, pá pá.

iriska

urob to teraz,lebo moze to dopadnut tak,ze si bude potom vycitat,ze si to neurobila ani pred obedom,ked nie vcera.
ak ich nevyhodis,tak uz teraz ti mozem povedat,ako to dopadne (mozno) a ze ti neostane nic,iba ist to Prahy. tak sa drz a dobre sa pouc.aj ja sa idem. :))) budeme sa spolu. nase hlbave myslienky sa mozno niekde vo vesmire stretnu :)

iriska

tak to urob teraz, miska. este pred obedom!! aj teraz mas moznost. co si nestihla vcera urob dnes,hned teraz a neodkladaj na neskor!
pekne prislovie

misha

iriska, tak ja to idem skúsiť...A s tými tbl. som to mala urobiť hneď včera, ako si mi napísala, to je pravda, lebo neviem, čo sa odohraje po obede:-(...ale idem do toho...A chcem sa aj učiť...Tak ja idem teraz off, keby niečo, ozvem sa na mobil, dobre?

iriska

tak urob pokus,mishi,aby si videla,ako si na tom...hoci uz ti to dr.povedala. jedz ten obed,moja. vycitky pridu,to mozme ocakavat,ked mas problem s ppp. uvidis,ako ich zvladnes. ale este pred obedom by som ti doporucila urobit to,co som ti pisala vcera vecer o tych 15-tich tabl.co mas doma. inak si to len zhorsis!!!! aj oblicky aj srdce...
ak to nebudes zvladat,ak si veceru uz nedas,a zajtra budes chciet mat dietu,tak ostava jedina moznost - jedina ucinna moznost a to je ist do nemocnice!!! je jedno kde,ak tam niekoho poznas,tak aj do Prahy. takze dnes zacianas a pokracujes zajtra, pozajtra....hlavne sa neboj urobit to,co uribila sunny,moja. uz je to normalne v dnesnej dobe liecit sa z ppp. to nemaj obavy.ten,kto ppp ma a lieci sa,ten ma vyhrate, ten, kto sa nelieci,tak :((
daj si obed.mozes zacat mensou porciou.
:))

misha

iriska, tie výčitky prídu, ja to viem, ale...dala by som si menšiu porciu..mám to skúsiť, alebo radšej nie?...A tá liečba...Skusím sa pár dní učiť, papať....a keď to pôjde, vrátim sa späť ku psychologičke, dám do vyliečenia všetko...prinajhoršom pôjdem na liečenie do Prahy...