Bulímia,anorexia

iris.

xena, ja neviem, ale misha mala kontakty na odbornikov. ma nejaky zoznam, takze misha, ak vies aj kontakt na ZA, napis ho.

xena

chcem sa spytat ci niekto neviete nejaky kontakt na odbornika,ktory sa zaobera leicbou bulimie v Ziline.....ja sa chcem liecit

hereecka69

Cafte kocky moje, ja len,ze vam drzkam palce, aby ste vydrzali a vyhrali boj s touto hnusnou chorobou, ake je to smutne, ze si ludia vsimaju,to ci sme chude, a nevidia to, ze ludia maju ine hodnoty ako len vymakanu alebo vychudnutu postavu. Verte mi ,cely zivot ma trapi ,to ako vyzeram, aj niekedy rozmyslam nad tym ,ze nejest,lenze ja sa mam asi prilis rada, aby som sa proste zatala a nepapala.A tak sa snazim sportovat, a verte mi ,obcas sa aj prezieram. Nie som dokonala, no a co? ved to nie je nikto.Tak vam drzkam palce moje pekne a hlavu hore, ved zivot je taky krasny a kratky ,tak si ho nepokazme myslenim na jedlo.cmuk

iris.

betinka,tak sa zamestnavaj stale niecim,aby si nemyslela na povatavu a vahu. Zameraj sa na nieco, co by bol tvoj ciel dosiahnut...urcite to bude lepsia vec ako zamerat sa na vahu.skutocne hodnoty cloveka su naozaj inde,len si ich treba uvedomovat a sustredit sa na ne...a mat takych priatelov,ktori si myslia to iste!

iris.

neviem,ci sa ma lepsie, cas ukaze,ci si dokaze sama rozkazat. hlavne svojmu pohladu na seba ci dokaze rozkazat a presvedcit ho,ze nie je tucna ale naopak, ze musi pribrat,ak chce zit.
betka, 2 tyzdne!! to je super.
zamestnavas sa niecim? co robievas? a odkedy si chorka?

iris.

jedno zvracanie nic nepokazi,betka,ak budes ododnes pokracovat dalej,a teraz urcite vydrzís min. 4 tyzdne!!
my sa snazime s miskou tiez.uvidime,ako nam to pojde. moj zaludok je lepsie a oblicka este schovava tie kamenne poklady. dufam,ze tam mam aspon diamanty :)))

iris.

betkaaaaaa,
kde si uviazla??? davno som ta nevidela. ako sa mas??
idem si precitat,co si napisala...ja najskor pisem,a potom citam.:)))