Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

thesiamee

trosku sa mi ruti svet... nepoznate niekto dobreho psychologa/psychologicku v Bratislave? nemusi mat zameranie na ppp...
dak.

betka20

ahojte vsetky hlavne iriska a mishka ako sa mate? dlho som tu nebola nemala som cas a vy ako?mishka je uz lepsie??
Ja sa mam celkom dobre som doma chorucka a vraciat uz nevraciam tak vela nevracala som 14 dni a vcera som to porusila :-(( dufam ze vy sa mate lepsie papa

sewie

sasi,tak to zacalo aj u mna..najprv som zo 62 zhodila na 56 potom na 51 pri vzske 173 cm a stale som si pripadala tucna!spztaj sa inych a urcite ti povedia ze si vychudnuta a ver ze neklamu,ja som neverila,ale potom som sa uvidela na fotkach!skus sa odfotit v plavkach alebo tak a uvidis-teda dufam,ak nie tak je to uz fakt zle!stopercentne tucna nie si,a vyzera to na anorexiu!

iris.

mozno aj ma.chudnes stale? nejes alebo sa prejedas a potom zvracias, alebo jes normal a mas takuto vahu? ak si myslis,ze si aj tak tucna,lebo si urcite vychudnuta na tu vysku,tak si daj velky pozor!!! ppp sa vyznacuje prave takymto nespravnym pohladom.tak sa aj spusta!
miska,ako sa drzis ty??

fmpsfm

Martinka: Ahoj! Aj ja som stratila menšt., ale keď som pribrala, tak sa mi to vrátilo. Síce deti ešte nemám, takže to ti neviem povedať, či budeš môcť mať, ale toto môžeš dosatať naspäť.