Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mama42

tinka
snad tento prispevok bude poucenim pre ostatne dievcata..ale velmi tomu neverim ale snad aspon tym dievcatam ktore vobec rozmyslaju o prehnanom chudnuti..drzim ti prsty...a ked nejes nic varene a zjes desat rozkov myslim si ze to je uplne v pohode...vies pat krat za den po 2 rohliky..to sa da:-)
teraz mas uplne idealnu vahu...len si ju drz a verim ti ze sa ti bude darit..aj ked priberies nic sa nedeje ved ty to sama dobre vies uz si aj pribrala a svet sa nezrutil

1112

rila ty mas fakt velky problem!!!!ta tvoje stranka je ABSOLUTNE CHORA!!! KED MAS POTREBU TAKTO ZIT TAK DO TOHO!!! ALE LASKAVO SEM NEDAVAJ TAKETO STRANKY!!!!

mama42

rila
ozaj a menstruaciu este mas??? ak ju uz nemas vies co to znamena??? ze tvoje telo je ako telo 50 rocnej zeny teda si akoby v prechode.prestavas byt v pravom slove zmysle zenou teda v tom zmysle ze uz nebudes moct mat deti..teda telo moc a moc starej zeny...ak si s takym telom spokojna tak si divna

popsy

zuju dakujem, ze si mi napisala svoj nazor a radu, ale ja uz si pripadam "divna", ked idem papat nieco sladke, nejaku drobnost a idem do izby aby ma nikto nevidel...ale verim, stale dufam, ze raz to uplne vymizne, a ja budem uplne normalna baba:)

kaxno

rila
nic v zlom, ale spejes do zahuby, neprajem ti nic zle, ale ludom ako ty nieje pomoci ... prajem ti co najdlhsi a najstastnejsi zivot, aj ked v tomto pripade musim poznamenat ze len v "" ... bo skutocny ZIVOT maju len zdravi luia a k nim ty zial nepatris :-(

aja25

Rila...tvoj prispevok mi vyrazil dych...neskutocne!!!Vies si predstavit svoj zivot s touto filozofiou tak za 10-20 rokov?....No tak ti prajem vela "STASTIA"

alti

Rila, klikla som si v rychlosti "Tvoju" www. Nerozumiem, ako moze niekto tuto www povysit takmer na svoj zmysel zivota. Ale uz som v zivote vela nechapala a este urcite aj mnohe nepochopim. Tak toto nie, este farebne kruzky podla diagnozy...uplne scestne.

lencok

rila to co tu pises za prispevky, hanba...som rada ze si sama so sebou spokojna, ale to co si sem napisala je neuveritelne. pekny den