tinka
snad tento prispevok bude poucenim pre ostatne dievcata..ale velmi tomu neverim ale snad aspon tym dievcatam ktore vobec rozmyslaju o prehnanom chudnuti..drzim ti prsty...a ked nejes nic varene a zjes desat rozkov myslim si ze to je uplne v pohode...vies pat krat za den po 2 rohliky..to sa da:-)
teraz mas uplne idealnu vahu...len si ju drz a verim ti ze sa ti bude darit..aj ked priberies nic sa nedeje ved ty to sama dobre vies uz si aj pribrala a svet sa nezrutil
rila ty mas fakt velky problem!!!!ta tvoje stranka je ABSOLUTNE CHORA!!! KED MAS POTREBU TAKTO ZIT TAK DO TOHO!!! ALE LASKAVO SEM NEDAVAJ TAKETO STRANKY!!!!
rila
ozaj a menstruaciu este mas??? ak ju uz nemas vies co to znamena??? ze tvoje telo je ako telo 50 rocnej zeny teda si akoby v prechode.prestavas byt v pravom slove zmysle zenou teda v tom zmysle ze uz nebudes moct mat deti..teda telo moc a moc starej zeny...ak si s takym telom spokojna tak si divna
zuju dakujem, ze si mi napisala svoj nazor a radu, ale ja uz si pripadam "divna", ked idem papat nieco sladke, nejaku drobnost a idem do izby aby ma nikto nevidel...ale verim, stale dufam, ze raz to uplne vymizne, a ja budem uplne normalna baba:)
rila
nic v zlom, ale spejes do zahuby, neprajem ti nic zle, ale ludom ako ty nieje pomoci ... prajem ti co najdlhsi a najstastnejsi zivot, aj ked v tomto pripade musim poznamenat ze len v "" ... bo skutocny ZIVOT maju len zdravi luia a k nim ty zial nepatris :-(
Rila...tvoj prispevok mi vyrazil dych...neskutocne!!!Vies si predstavit svoj zivot s touto filozofiou tak za 10-20 rokov?....No tak ti prajem vela "STASTIA"
Rila, klikla som si v rychlosti "Tvoju" www. Nerozumiem, ako moze niekto tuto www povysit takmer na svoj zmysel zivota. Ale uz som v zivote vela nechapala a este urcite aj mnohe nepochopim. Tak toto nie, este farebne kruzky podla diagnozy...uplne scestne.