Bulímia,anorexia

misha

mama42:-), ja som také podobné jedávala, keď som bola zdravá..tiež všetko ogrankované:-)...a teraz sa trápim aj nad suchým rožkom:-(

mama42

misha
preco chces cvicit??? :-) ty si nejaka sportovkyna alebo co??:-) jasne ze nevladzes cvicit ked nic nejes...z jedla by si mala energiu a potom by si vladala aj cvicit:-)

mama42

misha
prisaham ze ti hovorim pravdu:-) ze toto jedavam ked mam chut na sladke:-)))moj muz ma rad maso tak ked take jem tak len prevracia ocami

mama42

misha..
NO NIKDY SOM NEMALA VYCITKY Z TOHO ZE SOM SA NAJEDLA...:-))CO SI PIPI??? VIES CO MI TERAZ CHUTI?? take veci ako ze ryza s mliekom poriadne posypane grankom a poriadne posypane cukrom..to som jedavala ked som mala asi 15 rokov:-))) jedla si niekedy rozok..nadrobeny s teplym grankom????:-) no este si to aj tak pekne pocukrujem-)))to su moje lakocinky z detstva som sa k nim vratila...a taky bananik v cokolade..je moja pochutka najlepsia::)))a skus sa trochu zasmiat

mama42

misha
vies ja ti poviem svoj pribeh mam uz 42 rokov ked som mala 39 som vazila 58 kg a meriam 168...no vzdy tusim som mala nabeh na anorexiu ak som sa mala psychicky zle prve co bolo ze mi prestalo chutit jest......okrem toho som cast svojho zivota fajcila a vtedy mi tiez nechutilo jest...lebo som vyfajcila 20 cigariet za den..
NO A TERAZ TO NAJLEPSIE TERAZ SOM ZA TRI ROKY PRIBRALA 16 KG...CIZE VAZIM 74 KG A MERIAM FURT 168 CM...a nikdy som sa spokojnejsie psychicky necitila...ako teraz:-) robim si zo svojej obezity...srandu:-) a milujem ju pretoze predtym som bola chuda v tvari a vsetci mi hovorili boze jak zle vyzeras jak zle vyzeras...a teraz mi to uz nehovoria:-)))

misha

mama42, ja som za ňou už bola, ale dopadlo to zle, bola to moja vina:-( Odmietla som takmer všetko, čo mi malo pomôcť:-(...