misha
no tvoje telo je uz cele oslabene..lebo si mu dala zabrat predtym tak preto si unavena je to logicke...aj ked jes ono je este velmi velmi slabe...a liecenie by mu pomohlo nejake vyzivy...a tak...mozno minule ti ked si bola v nemocnici nepomohli skus inu liecebnu...mozno si tam nenatrafila na tych spravnych lekarov
mama42, tak teraz som sa usmiala, pretože to s tou vodou sa mi stalo minulý týždeň v práci:-) Zaliala som si "horúcou" vodou čajík:-) Ale hneď mi bolo podozrivé, že sa voda nesfarbila:-)....a keď som ho pila, bola to len voda:)
misha
boli to lebo to je choroba ...choroby vacsinou bolia...niekedy fyzicky..niekedy je to psychicka bolest..miska je dobre ze si jedla ...je to fakt dobre ver mi ja nemam anorexiu
mama42, nie, rožok mi neublížil....A nie, necítila som sa vtedy lepšie, lebo....lebo som " v tom" pokračovala naďalej aj vtedy:-(....Prečo som unavená keď jem? Nehladujem? Ja to nechápem....
misha
vies coho ja sa bojim?? v lese ked som sa bojim hada..a bojim sa rakoviny..a bojim sa certa:-))neboj sa pribratia je to blbocina:-)) nezda sa ti asi..lebo si chora ...mne sa to zda velka blbocina:-)
misha
lekarka asi vie preco ta chce hospitalizovat...ty si uz bola hospitalizovana preco nechces tam ist znova??? necitila si sa vtedy lepsie?? podla mna citila..myslim si
misha
nezda sa ti blbost trapit sa nad rozkom???
ti nejako ten rozok ublizil?? ved rozok je fajny...taky ked je cerstvy...horsie je ak postoji v sacku tak je ako guma potom...pff:-)