Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

Není roibos na chudnutie?:-(..a ten kameň ešte nič?:-( Ja by som mala ísť asi tento piatok na kontrolu s tými chorými obličkami, ale ešte uvidím, či nie nakoniec až v pondelok....

misha

jéj, tak mi trošku pošli, nám sa to tu už roztápa:-(...a mne o mrznutí ani nehovor, ja mám ľadové ruky, aj keď nosím 3 rukavice na sebe!!!!!:-(

iriska

dobre, idem si dat aj ja. dnes som pila hodne,a vsade chodila na wecka. aj som nasla dalsie v susednom meste :))) kazdy den som donutena objavit nove :)) a dnes ma aj ten poklad v oblicke poriadne ominal. akosi sa rozvaloval, ale nie a nie von :(((
idem si dat roibos.

iriska

ja nosim dlhu vetrovku,alebo kabat,lebo som taka zimomriavka. nevaadi,ze si ma trosisisicku nepotesila :))) viem,ze ma nabuduce potesis!
my mame snehovu kalamitu! tooooolo snehu,ze keby sme ho predavali,tak sme milionari :)))))

misha

iriska, určite skončia:-) A čo teraz robkáš- v tej práci? Idem pre čajík, zas meškám s pitím, dáš si aj ty?:)

misha

iriska, prepáč, že som Ťa ja nepotešila:-(....a v práci veľmi dobre, mám hodnučké kolegyne, nikomu nevadí, že som tučná, že mám napr. strapaté vlasy atď..Hodnotia moje vnútro, nie vonkajšok...majú radi mňa, nie moje telo, moju schránku...A hej, my tu máme tiež snežík:-) Tiež máš vždy celé nohavice mokré až po kolená ako ja, alebo ja som výnimka?:-)

iriska

som spokojna,ze som sa konecne vzchopila aj ja! uz som to nemohla tak trpiet. len som sa trapila a plakala...a teraz sa z toho urcite dostanem...z tych pocitov menejcennosti a neustalych vycitiek,ze si neviem najst pracu...alebo nechcem? uz som si nerozumela. aj som chcela, aj som isla sama proti sebe.celkom ako vy s ppp. a presne to som si uvedomila, ze sme rovnako "chore". psychiku mame rozhadzanu a nemyslime triezvo. rozhodla som sa konat :)))
miska,mozno skoncia aj moje kucharske zmätky :))) vies, to moje podpalacstvo v kuchyni xi xixi.