Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

iriska, ajoj, moja. Dnes zatiaľ fajn, práve som dopapala zeleninkovú polievku, ráno som mala jogurt:)..Jéj, u vás padá snežik? U nás nie:-( Tak pošli, nech Ti nezávidím:)...a korčuľovať by som sa išla s Tebou hneď, s kým sa chystáš?...Nooo, a ešte si mi nenapísala akú prácu to teraz robíš...Ale ak nechceš sem, tak môžeš do mailíku jednou vetou...

iris.

and,zvladnes to,ak sa rozhodnes,ze to zvladnut chces!! clovek ma v sebe neuveritelne mnozstvo sil na uskutocnenie takych veci,o ktorych by sa mu ani nesnivalo. aj na boj s PPP ich ma. v prvom rade musis robit to,co radi misha. spolupracovat s psychiatrickou,ku ktorej chodis. neklamat ju.to tam chodis zbytocne,moja. preto sa to nezlepsuje,tomu sa necuduj.
a jest by si mala nie 1-2x denne, ale minim.4-5x. mensie mnozstva. potom nebudes priberat obrovskou rychlostou velke kila. a hodne zeleniny,ovocia. nemiesat vsetko a aj varene si daj...ryzu, zemiaky...polievku. a hlavne vela PI!

iris.

miska, and, ale ak vy chcete k odbornikovi a mat odbornu liecbu v nejakom ustave na liecenie PPP,tak nie je problem. zvlast,ak vam to odporuci psychiatricka. Ani rodicia tomu nemozu branit. u vela dievcat pomaha iba hospitalizacia. ak vidite,citite,ze ambulantne sa nic nezlepsuje, alebo dokonca zhorsuje,tak necakajte! urcite s chodte liecit a cim skor,tym lepsie!
miska,ako bolo dnes? ja som vcera padla mrtva a sladko pospala. dnes iba pijem a sedim na wecku.som doma cele doobedie. za hodku idem prec a potom na korcule. snezi tu ukrutne!

misha

and., tak prečo potom chodíš k lekárke, keď ju klameš? Aký to má význam? Buď sa liečiť chceš, alebo nechceš...

alti

Cau Mishka,
musim prchat, dufam, ze vecer sa tu stretneme. Ahoj, dievcata a ziadne lamentacie a depkovanie. Dajte si k PC dobry, vonavy cajik, pa