Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

iriska, fíha, ty si dnes ale aktívna:-) Dúfam, že aj papáš, keď máš toľko pohybu! A čiapku nenosíš? Ani ja nie, ale keď sneží a je už veľká zima, vtedy mi to je jedno:-) Myslela som, že mi čiapky nepasujú, ale ževraj hej:-) Mám takú slaboružovú s takou "vyšívanou" kvetinkou a okolo nej trošku ligôtky:-) Nechceš požičať?:-)) A ten snežík mi kedy pošleš? A nanuk?:-)) A zavináče sú mňam:)

iris.

miska,ty si tu najvzdelanejsia osoba. keby si poriadala nejake kurzy,tak by som sa prihlasila. celkom vazne!!! ako tu chodim,tak som sa vela naucila. len este ta prax!!! ach jo, ako hovori miska....aj to som sa od teba naucila. zvyknem to pisat mojim kamaratkam: ach jo!
:)))))

iris.

tak polihavam. prave sa obliekam,idem ku kamaratke,a potom korcule. doobeda som bola v meste, na poste, v obchode...kupila som si novu garnizu do izby. a zavinace! mam velmi rada. a tiez nanuk som mala. povysavala som, mala som navstevu taku pol hodinovu. a bolli ma hlava!!!! HROZNE! idem si dat voltaren,lebo uz nemozem ani mysliet. stale husto snezi. a ciapku nenosim. to budem vyzerat po korculovacke :)))

misha

iriska, mne nepíš, čo mám robiť, ja to mám všetko v malíčku:-)..ale tá prax:-(...a ako sa máš ty dnes, moja? Až na to, že chodíš stále čurať:-)

iris.

miska, and, vcera o tom dobre pisala gabina. ona je vyliecena z ppp, uricite najlepsie pozna pocity aj to, ze to ide. a zodpovednost mame vzdy.neda sa preniest na nejaku chorobu. aj tak tomu vacsina ludi neveri,ze rozhoduje ppp a ovplyvnuje. lebo tu chorobu nepoznaju. kazdy to,dke ste sa dostali pripise vam,dievcata. a len vy same svojim chcenim,zodpovednym pristupom mozete zmenit svoju situaciu. takze urobit dobre rozhodnutie sa zatak AKTIVNA liecit. ak to vyzaduje hospitalizaciu, tak aj tu vyuzit.

misha

iriska, ja som na tie mailíky strašná:-(((...vždy si prečítam, ale trvá mi, než odpíšem, než sa do toho pustím, prepáč:-(

misha

iriska, presne ako hovoríš. And., je to o tom CHCENí. Ja verím tomu, že keby sme tu všetky chceli NAOZAJ, že by sa vyliečili skôr a lahšie. Pozorujem to na sebe. Ja sa vyliečiť chcem, ale zároveň sa bojím (pribratia, ohlasov na pribraté kilá, ale zároveň sa bojím zodpovednosti za seba, svoje činy, pretože takto je to všetko "vina" mojej PPP, nie "moja"). Takže som presvedčená, že ak budem CHCIEŤ, že sa z toho dostanem hneď...teraz mám aj iný problém, nielen riešiť moju postavu, tučnotu, a tak ma to v PPP drží, lebo sa jej bojím pustiť...neviem, či mi rozumieš...Nemáš taký problém aj ty?

misha

and., ja to tiež nezvládam, ale každý deň verím, že sa stane zázrak, hoci viem, že keď ten "zázrak" chcem, musím tomu pomôcť...Ja by som najradšej chcela, aby to "spadlo" samé, asi bez môjho pričinenia..:(...A rodina? Máš nejaký problém doma?