Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

rila

nie na hlave...existuju predsa rozne doplnky stravy, vyzivy. nie je to sice ako cerstva zelenina ale vitaminy vo forme tabliet, ale zabera to...

mama42

rila
iba sa mi zda ci som ta fakt rozhnevala?? z toho mi teda vyplyva ze to co ty mas to neni to co je menstruacia a ano mas pravdu vela zien to nema pravidelne ano ale tie zeny nemaju BMI POD 16 AKO TY...A NEROZCULUJ SA MLADEJ ZDRAVEJ KRASNEJ STIHLEJ BABE AKO SI TY TO FAKT NEPRISTANE VYZERAS PRI TOM PISANI AKO FURIA

rila

tak budem trapna...ked uz ty vravis...co sa tyka menzesu, moja sestra nema ziadne PPP a pravidelne nema menzes...kolko dievcat ma nepravidelny cyklus...co ty o tom vies, ty mas kazdych 28dni vsak?si pocula aj o tom, ze niektore mavaju dokonca kazdy 30.den??alebo aj 32? :)vlasy mam tiez na hlave....kazdy ma zafixovana ze anorektik je takmer holohlavy...treba poznat vselijake triky a doplnky, aj ked to mozno neni zadarmo

aja25

No nechcem byt hnusna rila ale obrazky vychudnutych modeliek ktore si ty ponukla uz na spominanej stranke mi neuveritelne pripominaju zabery z koncentracnych taborov akurat v znackových handrach a s make up-om.Len s tym rozdielom ze vy trpite dobrovolne a ty sa s tym este chvalis potrebujes asi uz psychiatra a nie psychologa.Co sa tyka obeznych ludi tym sa tiez vycita ze hazarduju so zdravim ale ty si na prispevku o anorexii a bulimii!!! Takze svojim postojom mozno ovplyvnujes dievcata ktore sa s tym uz nieco rozhodli robit!!!