taaaakze.....ked ma tu uz tolke napadate, myslim ze sloboda slova patri aj na internete, preto si mozem pisat co chcem. na otazku ci mam 20 kg odpoviem-nemam.preco si niekto mysli, ze naorekticka musi mat len 25kg aj s topankami.to maju kocky, ktore pri ane nepouzivaju svoj rozum.viem kedy co mam robit mam svoje triky. pokial niekoho zaujimal moj vek mam 23rokov.mam 172cm, vahu si radsej necham pre seba aby som tu nahodou niekoho nedrazdila...je pravda ze moje bmi je pod 16.viete co je zaujimave?kamaratky mi zavidia moju stihlu postavu, myslia si ze som typ zjec co chces a nepriberies, ale ja im to nevyvraciam.o chlapov som nudzu nikdy nemala. co sa tyka stranky, nie je to moja stranka, len ju navstevujem.simka:asi ju musis natukat do adresy od znova, neviem preco ti nejde otvorit.vitame kazdeho...neodsudzujeme ani ludi s nadvahou...nie ako tu kde sme odsudzovane...co uz obezita prestala byt chorobou?prejedanie je ok?dufam ze aj tlstochom nadavate preco sa prezieraju ked jedlo nepotrebuju v takom mnozstve, ci oni neohrozuju svoje telo a organy.....?hah mozem sa len smiat...clovek si vzdy najde, nad cim by sa pohorsoval.obeznych je asi viac, tak je to uz tusim zvyk. budem si sem aj inde pisat co chcem, je to len moja vec.zakri si oci a necitaj uz dalsie odkazy odomna...