Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

ananas

Cele je to o tom, ze treba zacat jest a pochopit,ze jedlo nie je nepriatel.Je to tazke,ale zaujimave je,ze vsetci stihli ludia jedia uplne vsetko.Prejedanie pride len vtedy,ak si nieco zakazujeme,alebo sa snazime hladovat,pretoze rano sme sa prejedli..uplne najlepsie riesenie je jest 5 x denne,male davky samozrejme.Ja viem,ze vsetci sa bojime malych davok,ale telo sa postupne spamata a bude vediet kedy ma dost.Ak som si ista,ze o 2-3 hodiny sa mozem uplne bez vycitiek svedomia zase najest,tak sa to da vydrzat.a postupne to bude stale lepsie.je to tazke,ale ja si myslim ze toto je jedina cesta.

kiky

keď som si tak čítala príspevky od rily musela som sa zamyslieť...ako to môže niekto napísať?ako si môže niekto myslieť niečo tak blbé???Nevidí že to nie je normálne?baby radšej si jej slová ani nečítajte...

sewie

diki,ale hrozne ma mrzi ze som to vsetko teraz pokazila,jeden den som mala co som chcela-vyzeralo to ze som uz zdrava a mala som aj idealnu vahu...a zas som to cele pokazila...

betka20

sewie:ty nie si ziadna chudera.Ako dlho si vydrzala bez vracania? strasne.Tak ziadna chudera ale obdivuhodna babenka.jeden dva dni krizy to nevadi.Ved co je to oproti tym dnom ktore si uz presla

sewie

som chudera ,zas som sa neovladla!!!zerem prave kila cokolady a keksov!!!potrebujem pomoc!!!nepoznate niekto dobreho pszchologa v BA,alebo v Trnave?

betka20

Prosim vas chcem sa opytat viem ze na tejto stranke ma uz dost ludi aspon si to myslim pozna.Ale ako tak pozeram tak bulimicky napchaju do seba neuveritelne mnozstva jedla a potom vyvratia.Ale ja zjem pre mna vela pre ostatnych malo jedla.Pride mi zle a vyvratim to.Neprejedam sa strasne.Ja vyvratim iba to co nieje dietne.Ajto je bulimia?

alenka

pocuvajte ma dievcata!!!nebudte hlupe a nepokazte si zivot!jest sa predsa musi!a nie tak ze to potom vyvracate!to plytvete jedlom!ak chcete byt chude tak cvivte a nejedzte po veceroch a hlavne vela ranajkujte!uvidite ze ak budete cvicit bude vsetko ok!alebo sa zacnite venovat nejakemu sportu a tucnota nehrozi!!!prosim nerobte hluposti!