Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

arweena

akurat som do seba napchala pohar jahodoveho dzemu a zajedala som ho salamou a horčicou a potom to slo cele von:(

and

lenockaa vieš čo? stale mozes prestat!musis chciet!
napr. ja som dnes zjedla rohlik, salamu a salat a citim sa fantasticky . dokonca sa chystam ist domov aa asi zjem este 1rohlik. ludia , je to nádherne. vieš, urcite nevidržim dlho takuto stravu , ale ked prestanem a po case zasa zacnem , vytrvam dlhsi a po case este dlhsie a potom edte dlhsie...tak na to treba ist

lenockaa

ja poznam to dievca myslim rilu, navstevovala som rovnaku stranku.ona neni zle dievca a myslim ze nevie ako si pomoct.netreba do nej utocit, ved za to predsa nemoze a nevnima svoju chorobu.ja som na tom neni az tak, aby som sa videla napr.tucna v zrkadle aj ked moje predstavy o krase su pomylene.chcela som sa jej iba zastat, lebo je to "kamaratka z netu" a zas si nezasluzi aby jej niekto ublizoval.
je tu tiez nejaka anorekticka alebo bulimicka? niekedy mam pocit, ze z tohto sa natrvalo vyliecit uz neda...az do smrti si budem davat pozor na jedlo a moje predstavy o idealnej postave nebudu nikdy plnostihle oble krasky...

gabina

Dobry vecer.-)
Tak tu sme dnes ako na tanieri videli, ako vyzera urputny boj niekoho, kto je na tom velmi zle ale vsetkych presviedca o opaku. Myslim tym Rilu, samozrejme...
Bit sa do hrude a hrdo sa hlasit k stihlosti, tvrdit, ze priatel nas miluje pre stihlost a ze nasu postavu obdivuju...kolke? Dve z piatich? Aj to je dost malo, lebo tri si vravia, ze potrebuje pomoc.
Su veci, ktore by sme mozno vedeli a mali ovplyvnit. Su veci, do ktorych sa oplati vkladat energia a vlastne sukromie, su veci...
Ale Rila sa rozhodla. Nechce pomoc, nechce pocuvat, nechce bojovat za zdravie. Lebo anorexia alebo bulimia je LEN LAHSIA cesta zivotom (viete to tie, ktore by ste uz chceli byt zdrave ale nedari sa, zlyhania sa opakuju a neviete, ako na to. Ale tusite, ze sa zabijate) TAZSIA CESTA je dlhsia, bolestnejsia ale na konci...co Vam budem zas a znova opakovat...na konci je zdravie.
Zvlastne, ze pred chvilou som este nebola taka smutna...

Alternativa

Vies, moja, v zivote laska, uspech, zdravie, spokojnost je spravidla o rebricku hodnot, ktory si zoradime. Ak mas modeling pred zdravim, je to Tvoje rozhodnutie. Pred par mesiacmi by som asi do Teba "hucala", vysvetlovala. Dnes viem, ze ak TY toto zoradenie priorit v zivote nezmenis, tak nezmenis ani pristup k sebe samej. Tym nechcem povedat, ze modelka nemoze byt krasna a sucasne zdrava. Ale to nie je mozne cez PPP, kde bulimia a anorexia patria.

lenockaa

nie...moja rodina o tom nesmie vediet....mam tak rok.mam 178/49kg ale neni som uplne vychudnuta.mam bulimiu.stale dookola vraciam, myslim ze uz nemozem prestat.ja musim, chcem byt taka.mojmu priatelovi sa paci ze som stihla.a musim...robim modelku, resp.teraz som zacala, otvorili sa mi moznosti a nemozem to nechat tak...

Alternativa

To je fajn, Lenockaa, ze si tu. Asi s dost starou diagnozou. Nevadi, jasne, ze sa da pomoct : TY + odbornici /psycholog prip. aj psychiater/ + Tvoji blizki /rodina, priatelia/ = zdravie. Ako dlho mas PPP?