Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

Ahojte....Dnes som jedla 5x denne- menšie porcie, 3x ovocie a 2x po jednom pečive. A vypila som 3l tekutín...A celý deň som bola doma, žiadny pohyb...

Alternativa

Rila,
uvedom si, ze sme tu, v tychto temach rozne "baby" : zdrave, aj vyliecene, aj tie co maju PPP a aj tie, co s PPP zacali bojovat alebo o tom uvazuju. Su tu aj tie, co si PPP "pestuju". Mame rozne vzdelanie, vedomosti, pristup k sebe samej i k zivotu. meme za sebou rozne zivotne skusenosti, primerane veku. Sme rozne stare - kombinacia veku matiek, dcer a mozno aj babiciek. Mame vsak spolocne to, ze sa navzajom respektujeme. A v temach o PPP nie je nic v nasich rozhovoroch utocne. Radime si, placeme, pohladkame ubolenu dusicku. A nas slovnik je v sulade so slusnym vyjadrovanim. Respektuj to, ak tu chces s nami byt.

gabina

preco mas strach z nadvahy? Vies mi povedat? Par kil navyse neznamena, ze sa zemegula zacne otacat opacnym smerom. Preco mas strach z pribratia, Jess? Co ti na nom vadi?

gabina

jess...
vies, ako mi to pripada? Ako ked stojis na kraji stvorprudovej cesty so zaviazanymi ocami rozhodnuta vykrocit a pytas sa nas na pravdepodobnost, s akou Ta prejde auto...
Prejde Ta stopercentne a nebude to dlho trvat...
Staci takto?