Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

gabina

Miska, ak narazas na to, ze menej spanku = mensia vaha, tak na tuto temu sa snad ani nemusime bavit. Verim, ze takto nepremyslas...

misha

Gabi, to je v poriadku, nič sa nedeje..A viete, čo som dnes ráno čítala? Že keď telo nemá aspoň 7h spánku, že sa priberá...Dúfam, že to bol len výmyseľ...

gabina

Miska, neodpovedala som na sms, prepac...niekedy mam doma kolotoc a tak...Ja fakt, ze velmi malo spis. Telo si neoddychne, neregeneruje, je toho na Teba privela...

gabina

ahoj, Miska, ahoj Alti, Zujka...
Aj Ty, rila. Nemyslim si, ze moja otazka bola zbytocna a hlavne - nie samoucelna. Ale kazda moze mat svoj uhol pohladu, vsak?
Ak mas nieco produktivnejsie do tejto diskusie ako to, co si ponukla v poslednej hodine, sem s tym...

misha

Alti, keby som nemala tbl. na spanie, tak nespím vôbec, ona mi pomôže aspoň zaspať. Dúfam, že sa dnes po pár dňoch konečne vyspím. V noci sa strašne nudím, mamka dnes vstávali až o 11h, lebo sme do 2h v noci pozerali DVD.

Alternativa

Mishka,
Tvoja nespavost je vysledok totalne znicenej nervovej sustavy, teda okrem inych organov. S pribratim sa pomalicky stabilizuju aj nervy. Aj nervy, prsne tak ako hormonalny system a cele nase telo, potrebuje istu vrstvicku takeho celkom normalneho tuku. No, uz Ta vidim, aka si zhrozena, ze tuk...ano potrebujeme ho, tak aspon trosilinku ho dopraj Tvojmu telu bez vycitiek.

misha

Alti, a možno to bolo už aj viac, než 3l. Určite to bolo viac...Pila som od 4h rána, pretože o 4h som sa už učila nemčinu, spala som zasa 2h. Vyčítam si to jedlo, ale na druhej strane si hovorím, že možno je to liek, aby som mohla po niekoľkých dňoch konečne spať..Takže dnes to berem ako liek...A ráno som mala rohlík so šunkou a druhé pečivo- krajíc chlebu.

Alternativa

Ahoj Mishka,
vyborne. A keby si si bola dala prechadzku v snehovej fujavici, bolo by to tiez fajn. Inak, co si mala na tych rozkoch? Ale mas mojich 1000 smajlikov za tie litre tekutin. Noze, uvar si k PC este nejaky cajik :o)