Bulímia,anorexia

misha

Gabi, už som to raz písala. Telo je unavené, ale mozog stále pracuje...hoci sa snažím uvoľniť sa, počúvať pomalú hudbu atď....

misha

Alti, pôjdem si teda v pondelok kúpiť. Včera som mala ešte o 22h pomaranč, myslela som, že keď sa najem tak neskoro, že sa mi bude lepšie spať, ale nič:-(...

gabina

banan je fajn.-)
Ono je problem asi viac s hlavou a myslienkami, ako ich upokojit a najlepsie zahnat, vsak, Miska?

Alternativa

Mishka,
skus pred spanim 1-2 ks bananov. Budes aj tak akoze najedena, draslik potrebuje srdiecko aj nervicky, odporuca sa pri nespavosti.

misha

Gabi, mne pomôže tá tbl. len zaspať...Na spanie som užívala snáď už všetky tbl., rôzne čaje, ale nič nepomáha. Len táto aspoň trochu....A užívam ich vkuse asi rok a pol (nie tie isté)...Ale keď jem, tak spím lepšie, to je pravda....

gabina

Aha, prepáč, zle som prečítala.-)
Miši, a nemôže byť problém aj v liekoch na spanie? Možno sa na ne príliš spoliehaš a Tvoje telo si už zvyklo, takže horšie reaguje...Ako dlho ich už berieš?

misha

Gabi, nie, to určite nie!!!! Bolo to tam napísané opačne..Ale to som len tak chcela spomenúť, napadlo ma to teraz..