Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Alternativa

Mishka, odpoved je jedno slovo : ano alebo nie. tak velmi verim, ze bude nie. Ak je pravda ano, napis to. Aj s rizikom, ze Ta poriadne sfuknem :o)

misha

Alti, ja som si ho neuložila, keď som Ti ho poslala:-( Idem Ti to napísať ešte raz- aspoň v skratke. Potom mi napíš, či Ti prišiel.

Alternativa

Mishka,
Tvoju odpoved na moju otazku som nedostala. Ak je to v problemoch s postou, preposli este raz. Ak nechces odpovedat, nemusis. Potom ale si dedukujem, ze "ano", je v tom to svinstvo. Budem rada, ak mi to sama napises. Nech je tak ci tak. Sme predsa kamosky bez "hrania" teatra.

misha

Alti, tak toto nechápem ani ja:-(...Neviem Ti to vysvetliť:-( GABI? Nemala si to tiež? Ja zjem aj 50g cukríkov za deň, ale napr. teplé jedlo nie, lebo sa ho bojím.

Alternativa

Mishka,
to teda nechapem. Cukriky prijmes bez problemov a kusok bananu alebo uvareneho kuracieho maska Tvoja hlavka neprijme. Zmen to :o)

Alternativa

Tak teraz Ti, Gabi, posielam 100 plakacikov. Ze o bananoch zabrala az rada o bananoch od lekara. Ved ja tu fungujem ako dealerka na banany :o). Prid na Bowenovu masaz, podrobnejsie info najdes na www. navratkezdravi.cz

Alternativa

Skus ovocie, aj tropicke, do obeda. Nase telo docca 11.00 hod.spaluje akekolvek cukry, cize aj z ovocia, bezo zbytku, bez ukladania do zasob. Pred spanim banan je OK.

gabina

Ahoj, Alti.-)
Ano, zaludok uz je lepsi ale obcas este hneva. A banany som mala predpisane od lekara a kedze moj lekar je fasa chlap, tak som posluchala.-))
Citim sa uz lepsie, dakujem.-)
Miska, pamatam si aj ja tento stav. Telo uz bolo take unavene, ze aj hodinu sa vobec nepohlo, ubolene, a hlava stale nechcela vypnut. Je to zvlastne, ako nezavidle na sebe dokazu tieto dve veci pri PPP fungovat. A ake tazke je hlavu umlcat, vsak?