Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

gabina

DIEVČATÁ - (AJ CHLAPCI, samozrejme.-)
Chcela som Vám len povedať, od budúceho týždňa postupuje toto dôležité PPP-čkárske fórum do vyššieho levelu:-)
Neľakajte sa, ľuďom, ktorí to tu spravujú, na nás záleží a tak vymysleli niečo, čo si ja osobne myslím, že je dôležité a skvelé. Ak niektorá z Vás cítila, že by potrebovala radu odborníka, že by potrebovala vedieť niečo, čo sa dozvie len u neho ale nemala odvahu vyhľadať ho osobne v mieste bydliska, je tu šanca na porozprávanie sa...
Od budúceho týždňa totiž bude od popoludňajších hodín napojená na fóre pani psychologička a bude Vám k dispozícii.
Nebojte sa pýtať, využite možnosť virtuálnej poradne, ak máte otázky...
Bude tu pre Vás všetky!

misha

Gabi, si tu? Ja som za ten včerajšok vôbec nepribrala, ešte som aj 1/4kg schudla. A to som jedla 5x denne a bola som celý deň doma, žiadny pohyb!!! Som rada, chcela som to dnes vykompenzovať, ale není treba, pokračujem v jedálníčku:)

betka20

dnes sa mi snival krasny sen.Mala som neskutocnu silu a ked som si chcela obliect z mojej skrine rifle boli mi vsetky velke aj tie ktore mi boli aj pred tym male.To by som chcela aj na zivo ale ta sila nemusi byt az taka velka

misha

Nechcem, aby bol už večer:-(, aby sa išlo spať:( Nechcem ďaľšiu noc čakať na nové ráno, pozerať do blba, myslieť v posteli na jedlo, nejedenie, trápiť sa:-(