Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lioon

Dôležité je že CHCEŠ.A neprestávaj chcieť.Ja som presvedčená že sa ti raz podarí vyhrať.Podla mna by si sa mohla snažiť papať pravidelne-5 krát denne.Lebo aj ja si pamätám že ked som jedla len raz za čas trávilo mi to potom ovela dlhšie..Naozaj je pravda,že ked si telo zvykne,že mu pravidelne dáš,všetko spáli.a doležité sú raňajky.Mne to vždy naštartuje metabolizmus a každé 3 hodiny som zaručene hladná.A vtedy nemám ani výčitky,hovorím si že nejem navyše,ale iba preto že som hladná.Ked sa budeš toho držať nebudeš mať žiadne návaly vlčieho hladu a možno si občas na jedlo ani nespomenieš.pomaličky to pôjde.Ja som to tak robila a myslím že sa mi darí..Bude sa aj tebe:)

twiggy

ja som na tom dobre, len rodicia si niekedy myslia ze mam anorexiu pritom jem pred nimy normalne, a oni my vkuse hovoria ze sa mam pozriet na seba ze som nenormalne chuda, ale ja som podla mna normalna jem kolko chcem a nemam ziadny problem...

twiggy

ked ja som aj hovorila mojej doktorke ze som vkuse smadna a ona my povedala ze to je dobre ked vela pijem..ale ze neni dobre ked pijem sladke ale ze mam pit mineralku a nesladene caje ale fuj to ja nemusim...