Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

betka20

ano napisala som ze chcem ale taku ze budem aj trochu jest.Ale nechcem byt ako kostra taka ako je ta baba na tej stranke mi staci

kiky

twiggy:a čo tak zvýšená činnosť štítnej žlazy?aj to by mohlo byť keď si taka chuda a možeš hocičo papať..práve sme to na biologii mali

betka20

ja viem ze nema byt kostra ved ale ked schudnem budem mat 54 a to este je bmi normalne.tak ale o pol 7 to je uz neskoro na jedlo

mis.

betka, keď zješ posledné jedlo o pol 4, v noci vyješ od hladu celú chladničku. A keďže chceš schudnúť, verím, že Tvoje posledné jedlo nebude o pol 4!

Mne sa teraz celkom darí, pred týždňom ma opustila túžba po vychrtlosti, veľa vecí som si uvedomila...netúžim po tom, aby si ma všetci kvôli vychudnutosti všímali, aby ma všetci ohovárali, aby som bola v nemocnici na infúzkach, zatvorená medzi 4 stenami a závidela zdravým ľuďom život "tam vonku"...Všetci sa od Teba budú odvracať, budú sa Ti vyhýbať....kvôli anorexii všetko a všetkých stratíš....dúfam, že aj ty prídeš do takého štádia v akom som teraz ja. Celé roky som si nahovárala, že sa chcem vyliečiť, ale nebola to pravda...chcela som stále chudnúť...je pravda, že chudnúť už nechcem, nestojím o takú "pozornosť" okolia, ale nechcem ani pribrať...s telom sa však začínam viac kamarátiť, nech je aké je...zapamätaj si: ŽENA MÁ BYŤ ŽENA, NIE KOSTRA!!!!

twiggy

misha, ja som so svojou postavou spokojna ja nechcem pribrat, vela kamosiek mi to aj zavidi ze som taka...ale mne vadi len to ze niektori po mne zazeraju ze som anorekticka a nasi mi vravia ze mi sibe...ked to nieje pravda ja mam uz taky metabolizmus ze mozem zest aj kona vecer a nic....