Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

nina8811

nie ale ja si vlastne nemylsim,že som chora...normalne jem aj vsetko akoze si nic neodopieram len sa bojim pribrat,to je vsetko...nikdy som neskusala potravu vyvratit alebo niečo podobne...

nina8811

neviem či je to normalne ale niekedy mam pocit,že keď sa najem,tak hrozne priberiem,teda ja by som aj chcela pribrať,ale keď sa pozirem na váhu a vidím,že je tam viac ako pred tým...neviem,myšlienka pribratia ma hneď prejde...a teraz chcem len trošku schudnúď,lebo idem na ples,len z brucha.počítala som si ten koeficient neviem čoho to vlastne a vyšlo mi že mám podvahu aj keď si to osobne nemyslím..tak čo...som normálna?

heder

ahojte,píšem po prvý krát. Môj problém mám už dlho ani neviem kedy začal. Mám 23 r. Na svoju výšku 18 cm vážim 51 kg, ale môj problém je v tom, že mám veľmi nesúmernú postavu. Od pása nahor som dosť chudá a od pása nadol mám veľmi veľký zadok a veľké boky. Chcem tam dole schudnúť, vyskúšala som všetko, tabletky, cvičenie nič mi nezaberá. Mojou jedinu útechou je jedlo a keď sa najem, prídu výčitky svedomia, že kilá opäť ppribudnú tam dole a opäť priberiem pár centimentrov na bokoch a tak idem na záchod a niekedy vraciam za každým jedlom inokedy raz do dňa a aj raz do týždňa. Prosím pomôžte mi, už mi to prerastá cez hlavu, chcem byť chudá a mať tak peknú postavu, ktorá by sa páčila aj môjmu priateľovi, ktorí mi stále pripomína ,že vyzerám ako hruška. Ďik HEder

ethel

ja chápem,že v človeku sa niečo odohrá a nedokáže to prekonať....Mne je lúto toho jedla....a som štíhla aj napriek nutele,klobáse o 22:00,....podstata je v pohybe a spôsobe života...

mis.

ethel, ja si myslím, že je to nepochopiteľné pre všetkých, ktorí si tým neprešli.....a občas tomu nerozumieme ani my samé...