Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

lioon, stále si nahováram, že aj keby som za dnešok pribrala kilo, že si toho aj tak nikto nevšimne...strácam kvôli tomu silu bojovať, ale vydržím....ďakujem.

twiggy

misha, ale ja rozoznam kedy citim hlad a kedy smad...ked som hladna tak jem ked smadna taq pijem..ale samdna som asi az prilis casto..ved cez noc musim mat pri sebe flasu kofoly lebo ked sa zobudim taq ho mam najvacsi...

lioon

misha,nerozmýšlaj nad tým,vobec sa na to nesústred..Určite máš pocit že sa to nedá,ale skús niečo robiť,čítaj si ,kukaj telku,proste rob niečo na čo sa budeš sústrediť a nebudeš myslieť na bruško.Sprav si čajík,mne to pomáha..nič ti nerastie,je to len pocit..

misha

twiggy, keď si len "myslíš", tak asi trochu hej, však? Vieš, nie je dobré, keď sa pije málo, ale ani keď sa pije veľa. Nedávno som bola v nemocnici, zlyhali mi obličky a bola tam jedna pani, ktorá pila veľa! a mala z toho nejaké problémy...

twiggy

misha, ja si myslim ze nie....aj ked som dost chuda ale ja jem dost..ved este teraz o pol 11 som akurat dojedla celu aero cokoladu:D

misha

lioon, mne to v tom bruchu asi "rastie", ja už neviem, nechce to vytráviť:-(
twiggy, nenahrádzaš tým pitím aj stravu?

twiggy

hrozne vela pijem .. za jeden den az 6 litrov vody.....to preco som satle taka smadna???...ja sa bojim ze mam cukrovku..

lioon

Tak to ma mrzi,ze ti neviem pomoct.Teda,ked neviem o čo ide..Ale zrejme o tom nechces hovorit.Ani nemusíš,ak nechceš..