Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

ethel

ahoj mis.-ja som po skončení strednej ostala sama ako prst v byte po rodičoch,zarábala som 1200 sk a keď som zaplatila byt,nemala som na jedlo.Kamarátky mi nosili jesť,raz za dva dni,alebo som si kúpila sáčkovú polievku a tú som si rozdelila na dva dni,proste aby som si mala čo dať do žalúdka...Pre mňa jedlo znamená niečo iné ako pre vás,hladovala som a už nemusím.A nedokážem nijaké jedlo vyhodiť,lebo ma napadne moja m
minulosť...Ja by som plakala,keby som niečo vyzvracala čo zjem,preto si rada čítam vašu tému-je to pre mňa nepochopitelné...

mis.

kiky, ja som jedla tiež okolo 19h:-) A je super, že si to tak pekne zvládla..vy mávate v škole palacinky?:-) My sme ich nikdy nemali:-( Ale piekli nám mňamkovú pizzu:-)

mis.

betka, cítim, že sa vyliečiť ešte nechceš. Robíš to presne ako ja pred pár "dňami". Vypočula som si čo mi povedali iní, ale aj tak som si mlela stále svoje...ale vďaka tomu, že do mňa stále "hučali", tisíckrát sa opakovali...zabralo...mojou túžbou už nie je vychudnuté telo na smrteľnej posteli...ale veľa vecí som si musela dať v sebe do poriadku..

kiky

aj ja som jedla až teraz okolo 19:15 a večer mám ešte druhú večeru..
misha:dneska som mala krizu lebo na obed boli v škole palacinky a ja som zjedla všetky 3 aj keď som po druhej už nebola hladna len mi proste chutilo..po dlhom čase prišli výčitky...ale zvladla som to a mala som aj olovrant a večeru