Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lioon

Baby zvládnete to,určite.Netreba sa vzdávať,stojí to za to.Aj ked to tak dlho trvá,pojde to.Ked máte pocit že nevládzete,treba si znovu určiť ciel a ísť za ním.Musíte veriť tomu že sa to dá.Ked to dokážu ostatní,dokážete to aj vy.Hlavne žiadne výčitky,budte na seba hrdé,už len preto že sem píšete..

lioon

Ja ti rozumiem,ale snaž sa na to nemyslieť..Skús sa nejako rozptýliť..Ale nie je dobre dlho nepapať,lebo sa ti "scvrkne" žalúdok a potom sa aj z mála cítiš plná.Skús to tak ako si mi písala,aj ked nezvládneš také velké dávky,skús v menších..A hlad sa vždy dostaví.Aj ja som teraz pred každým jedlom vždy hladná..a potom ked sa najem necítim sa vobec plná.

misha

lioon, asi som to neprehnala, ale tým, že som týždeň nič-moc nejedla, tak teraz mi ide z toho bruško prasknúť:-( A keď cítim, že mám žalúdok plný, mám hrozné výčitky:-( Ale zajtra bude lepšie....vážiť sa nebudem...

lioon

uvidíme ako to pojde dálej,zatial je tomu skoro týžden.Skúšaj aj ty,určite na tom niečo bude..A nebud smutná že si to prehnala,aj mne sa to ešte občas stáva.Ale netreba sa obvinovať,nemyslieť na to a ísť dalej..Postupne sa ti to bude stávať menej a menej často.Viem to podla seba:)

lioon

ahoj Mishka,to som ja "neviem".Ty si mi posielala ten jedálniček a postupujem podla neho a vyzerá to super.Zatial mám pocit že som nepribrala a to jem o dosť viac ako predtým..Chcela som len povzbudiť,že jesť pravidelne a dosť sa zrejme oplatí.Ak chceš budem informovať..