Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mama42

rila rila
no ja viem ze si pisala ze misha tam chodi hladat triky a typy a ty tam chodis preco?? aby si pribrala?
neviem preco ale akosi tvoje pismenka ma vzdy dost vnutorne rozladia a preto aj ton mojich pismenok je taky aky je..ale ja za to fakt nemozem pretoze chcela by som iba jedno aby si si uvedomila ze to co so sebou robis je velmi velmi zle a nepaci sa mi hlavne ze si to vobec neuvedomujes alebo lepsie nechces uvedomit neviem aky je tvoj pravy dovod ze to robis takto zijes ... urcite mas tazky zivot a zle vztahy v rodine

rila

najlepsie na miske je to, ze tu pise litania a poucuje...a na pro-ana strankach ziada o tipy a triky na chudnutie....waw

iveta

ethel
je to nepochopitelne pre zdravych ludi ale anorexia a bulimia je normala psychicka choroba proti ktorej tieto mlade dievcata nevedia same bojovat a preto vo vacsine pripadov je nutna liecba ale tie dievcata si to neuvedomuju ze sa potrebuju liecit myslia si ze to zvladnu same ... v pociatkoch sa to mozno da zastavit ale kde je ta hranica kedy si s tym uz neporadia?? to snad nik nevie posudit

iveta

nina
ani to prosim ta pekne nikdy neskusaj vyvratit potravu vela ludi je nespokojnych so svojou postavou a zato hned vsetci nezvracaju proste bud cvicia alebo obmedzia sladkosti je tisic inych moznosti ako nepriberat

iveta

heder
heder to cim trpis teda ked si vyvolavas zvracanie tomu sa hovori bulimia je to psychicka choroba a ked ti mozem poradit tak iba jedinu vec chod o svojej lekarke povedz jej o svojom probleme a uvidis co ti ona povie ze co s tym dalej... nezahravaj si s touto chorobou je to velmi vazna choroba ak ju uz mas

mimusa

nina8811, ja som vyliecena anorekticka a to ze som vyliecena si dovolujem tvrdit aj napriek tomu, ze tiez nechcem pribrat, ale to je normalne, ale len v tom pripade, ze nie si prilis chuda. Ked mas normalnu vahu tak je to myslim normalny zensky problemik:)
...ked si doprajes vsetko, ale davas si na to bacha , tak robis len dobre, aspon nemas potom vycitky a depresie...