Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

gabina

zuju, chodis tam pre seba, nie pre druhych...Kaslat na nu, skus si to povedat, pozri sa na nu a v duchu si povedz razne: "si mi ukradnuta! mam svoj zivot a dostanem ho pod kontrolu! Je mi jedno, kto si co mysli..."
A naozaj je to jedno, Zujka. Mozes sa na vsetkych vykaslat. Hladaj prijemne pocity v sebe, hladaj radost a rozvijaj ju. Vyhladavaj ju vedome, privolavaj si pekne chvilky, skus...

gabina

jasne, klamanie a zahmlievanie je sestrou PPP...
Na Miskinu obhajobu: Z PPP som sa skusala vyhrabat aspon sto krat. Sto krat som vsetkych oboznamila, ze uz teda zabojujem, lebo to naozaj chcem. A ked znova prislo zlyhanie, hanbila som sa priznat, ze sa to stalo. Nepovedala som to nikomu, ved vsetci si myslia, ze bojujem, nie? Tak predsa nepriznam vlastnu slabost...
Miska, vzdy som tvrdila, ze zlyhania patria ku ceste nahor, na svetlo rovnako, ako nadychnutie. Zlyhania je dobre brat ako sucast toho vsetkeho. Nie zmierit sa s nimi. To nie. Len si ich co najmenej vycitat a hlavne - poucit sa z nich. preco som dnes vecer vracala? Lebo mi matka nieco vycitala, kravinu ale nemala som silu jej oponovat. Nabuduce, ked mi znova bude tak zle od zaludka, ked mi znova bude nieco buchat o hlavu a ja budem citit, ze nie je v prave, skusim jej to povedat. Nedostanem to zo seba von vracanim ale slovami. Zo zlyhani a stale novych zaciatkov sa treba poucit. A dat sa do toho znova. Ina cesta z pekla nevedie, bohuzial...
Ibaze by ste chceli skusit moju.-)))

zuju

ahoj, dostala som postu aj odpoved od Dr,Krasulovej, je to na Pezinok, uvidime do prazdnin, lebo cez skolsky rok sa to neda, a uvidime ako sa to bude vyvijat. ta expsychologicka bola dnes zsa cvicit, je hvuiezda posilovne, dost som bola nervozna i na majitela posilovni, ktory ju trenuje.

zuju

nebudem sa zastavat nikoho ani nepojdem do nikoho pretoze medzi pppcarky patrim i ja. Ale...Z vlastnej skusenosti viem, ze u tych dievcat, u ktorych zavislst na jedle ci na chudnuti prepukla, je velka pravdepodobnost, ze si zacnu vmyslat, klamat, predvadzat sa. Zial stane sa to aj mne

betka20

Ani ja tomu neverim.Pretoze vcera napisala ze sa chce zmenit.Ze zacala jest pravidelne,ze nechce vyzerat ako kostra

........

misha sa chce vyliecit neverim,ze by take nieco po tebe chcela.a ak ano,tak jej asi nie je len dobre ale to sa moze stat hocikomu nie?