Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

gabina

vvr-cka ahoj.-)
Doktorka Krasulova doteraz robila na oddeleni v Pezinku takze jej prosim nezazlievajme, ze ak pozna ludi, ktori sa tam PPP venuju, ze tam posle vas, ak ziadate o pomoc alebo radu. Ci posiela do Pezinka opravnene alebo nie, si netrufam odhadnut...Ale predpokladam, ze na zaklade infosiek o vas si urobi obraz lepsie, ako laik.-))

gabina

vykasli sa na takeho cloveka. Preco plytvas energiou uplne takym smerom, kde to nema vyznam? Povedat svoje do oci, otocit sa a odist. Povedat svoje, lebo sa Ti ulavi. Otocit sa a odist, lebo nema vyznam cakat ani len ospravedlnenie, ked neprislo doteraz. Su taki ludia, Zujka, co maju povinnost pomahat, lebo je to ich praca a poslanie ale, bohuzial, povinnost neznamena vzdy aj schopnost urobit to. Zmier sa s tym...

zuju

ja som jej to povedala dodnes mi ani nevysvetlila, preco mi nariadila zakaz navstevy deti, ktore som v Presove ucila, robi sa mila ako jej na mne zalezi, ale prestala mi odpovedat na sms, druhy tyzden po vyhadzove, hoci slubila ko mi bude pomahat

gabina

Zujka, idealne nasr.tie! Co tak povedat je do oci, ako Ti ublizila? Co tak jednoducho jej oznamit, ze je nefer zneuzit info o pacientovi a povedat to pekne nahlas? Hmm, premyslam, asi nerealne, ani ja by som to vtedy nie...
Neziarlis, si na nu nahnevana az prilis.