Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

vierka

začiatky boli, ked som mala 17, odyšla som do zahraničia na prax na 2 mesiace a tam som pribrala, ked som prišla domov, tak mi každý vravel aká som pribratá to boli len 2kg a vážila som 54/166 teraz viem že to nebolo až tak strašné

mama42

rila
vies rila ty tu pises ze si so svojim zivotom spokojna ...ale tvoje pismenka zneju tak smutne a dost tvrdo... chyba v nich akysi cit....je v nich jednoducho velky smutok a zlost alebo hnev na svet zivot? svoj osud...

mama42

rila
ano anorekticky su vacsinou velke perfekcionistky ... a malokedy su to dievcata z ucnoviek...neviem preco, su to vacsinou velmi mudre a inteligentne dievcata z gymnazii

mama42

rila
nie si jedina na svete ktora mala v detstve starosti teda napriklad aj s jedlom je to zle ano ale takisto sa to neriesi tym ze nebudes teraz uz cely zivot jest ak uz na to jedlo mas...v com vo svojom zivote si spokojna?? mas priatela, pracu?? skolu?? co ta v zivote bavi?? konicky nejake?? mas?
vies sa radovat blaznit? byt vesela? alebo si iba stale smutna a celych 24 hodin myslis na to co kedy zjes kedy pojdes cvicit kolko vazis?

gabina

zuju ale to je obkluka. Ved o tom vies, z potrebujes pomoct tak preco sa spoliehas na rodicov, ze to tacnu riesit oni? Niekedy nevedia, co a ako, alebo nechcuvediet...Cakaju, co s tym spravis Ty a ked su z toho nervozni, su na teba zli. Z toho, co pises ma pocit, ze za odbornikom nikdy nepoju a pomoc Ti nesprostredkuju. Hanbia sa. Musis to spravit sama. Rovnako je to so samotnymi PPP. Kto to za Teba urobi? Kym sa spoliehas len an inych, je to v prdeli. Ked to chces sama, ide to...

gabina

myslis to tak, ze keby si bola matkou a mala doma babu s PPP, tak ides za lekarom, aby s nou nieco spravil? Na co cakas? Nespravia to. Musis to urobit Ty...

zuju

vies ja chapem, ze rodicia su narati ze nie som podla ich planov, ze som chora, a mozno im to bude velmi neprijemne ak by to zistilo okolie, ale ja keby som bola matkou, tak idem za lekarom a nieco robim